Το think tank Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ,παρουσίασαν η Διάνα Βουτυράκου και ο τομεάρχης υποδομών και μεταφορών του κόμματος, Χάρης Μαμουλάκης, με το σχετικό βίντεο μέσω των λογαριασμών του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Οι διακεκριμένοι επιστήμονες του think tank υποδομών και μεταφορών θα μας βοηθήσουν, ώστε να προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις στα προβλήματα υποδομών και μεταφορών που έχει η χώρα μας», αναφέρουν.
Το think tank Υποδομών απαρτίζεται από τους:
Χρήστο Λακοuρίκη
Πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με μεταπτυχιακό στην Περιβαλλοντική Μηχανική από το Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης στη Γερμανία. Με 10ετή εμπειρία σε μελετητικά γραφεία σχετικά τον σχεδιασμό υδραυλικών έργων, εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων και παροχής πόσιμου νερού.
Βάνα Τσιμοπούλου
Πολιτικός μηχανικός με διδακτορικό στη διαχείριση αντιπλημμυρικών έργων από το Πανεπιστήμιο του Delft της Ολλανδίας. Είναι Αναπληρώτρια καθηγήτρια στη διαχείριση υποδομών στο Πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών ΗΖ της Ολλανδίας.
Έχει αναπτύξει μοντέλα καθορισμού προδιαγραφών ασφαλείας αντιπλημμυρικών υποδομών στην Ολλανδία και την Ιαπωνία καθώς και έχει συμμετάσχει σε έργα κι ερευνητικά προγράμματα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.
Νίκη Σιούτα
Διδάκτωρ Μηχανικός Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επαγγελματική διαδρομή 44 χρόνων στον Κατασκευαστικό Κλάδο στην Ελλάδα, και στην Γερμανία. Με Εμπειρία στην Διαχείριση Τεχνικών Έργων, στην Ανάπτυξη και Διαχείριση Περιβάλλοντος, Αειφόρου Ανάπτυξης, Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Ενέργειας.
Χρήστο Μπρούζο
Απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος στο Πολυτεχνείο της Κρήτης με εξειδίκευση στην διαχείριση αστικών, επιφανειακών και υπόγειων υδάτων και με μεταπτυχιακό στην ίδια επιστημονική περιοχή.
Με επαγγελματική εμπειρία ως μελετητής μηχανικός στην Γερμανία στον τομέα της διαχείρισης αστικών και επιφανειακών υδάτων και στον τομέα της οδοποιίας. Είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Πολυτεχνείο Κρήτης με στόχο την ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης υδάτων με βελτιστοποίηση του κόστους στον ελλαδικό χώρο.
Θεόδωρο Μαυροειδή
Msc Αρχιτέκτων Μηχανικός ΑΠΘ, επί πτυχίο Μεταπτυχιακός φοιτητής στο διπλωματικό πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών “Προστασία Μνημείων” του ΕΜΠ. Έχει εργαστεί σαν ερευνητής με θέμα την σχέση της πόλης με το μνημείο στο πανεπιστήμιο Koç της Κωνσταντινούπολης καθώς και στο Ινστιτούτο πολιτιστικής κληρονομιάς της Ανδαλουσίας (IAPH).
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος