Τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου για τα 33 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

Array

Τριάντα τρία χρόνια συμπληρώνονται από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Ανέβασε την εξής φράση του Παύλου Μπακογιαννη: «Κράτα, λοιπόν, όσο μπορείς ελεύθερη την ψυχή σου. Και ανοιχτό το νου για τις αυριανές σου σκέψεις και ιδέες».

Και έγραψε: «Τριάντα τρία χρόνια μετά, φάρος για όλους η σκέψη και η προσφορά του».

Ένα συγκινητικό μήνυμα για τη θλιβερή επέτειο των 33 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τη 17 Νοέμβρη, δημοσίευσε η Ντόρα Μπακογιάννη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην ανάρτησή της αναφέρει χαρακτηριστικά:

«33 χρόνια πίσω, για μας είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Σήμερα στον κόσμο που ζούμε οι ιδέες και οι αξίες σου είναι πιο σημαντικές από ποτέ».

Το έργο του Παύλου Μπακογιάννη παραμένει ζωντανό και οι ιδέες του επίκαιρες, σημειώνει σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από τη δολοφονία του.

Ειδικότερα, αναφέρει στην ανάρτησή του: «33 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την άνανδρη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη. Το έργο του παραμένει ζωντανό και οι ιδέες του επίκαιρες. Θα τον θυμόμαστε πάντα!».

«33 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, από τους τρομοκράτες της «17ης Νοέμβρη», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.

ΝΔ: Ο Παύλος Μπακογιάννης παραμένει πάντα στις καρδιές μας ένας ακατάβλητος αγωνιστής της ελευθερίας, της ενότητας και της Δημοκρατίας

«Τριάντα τρία χρόνια μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του ο Παύλος Μπακογιάννης καθοδηγεί και αφυπνίζει τον λαό μας, στον διαρκή αγώνα για τα ιδανικά της Δημοκρατίας, ενώ συμβολίζει την ακατάπαυστη μάχη υπέρ της ενότητας και κατά της τρομοκρατίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη.

Το κυβερνών κόμμα προσθέτει: «Ο Παύλος Μπακογιάννης παραμένει πάντα στις καρδιές μας ένας φωτεινός ηγέτης, ένας ακατάβλητος αγωνιστής της ελευθερίας, της ενότητας και της Δημοκρατίας. Μαχόταν για τις αξίες του έθνους μας και αντιμαχόταν συνειδητά τη βία, τον φανατισμό και τις ανισότητες.

Οι αξίες και οι ιδέες του αποτελούν για την παράταξή μας και για όλους τους Έλληνες φάρο προόδου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος