ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Ανδρουλάκης και στελέχη του ΠΑΣΟΚ επιχειρούν φθηνούς αντιπερισπασμούς

Ανακοίνωση “για τα fake news του ΠΑΣΟΚ” εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, τονίζοντας ότι “μέσα στον πανικό του, μετά τις αποκαλύψεις ότι ο στενοτερός του συνεργάτης εκπροσωπούσε fund, ο κ. Ανδρουλάκης και στελέχη του ΠΑΣΟΚ επιχειρούν φθηνούς αντιπερισπασμούς αναπαράγοντας ακόμη και fake news του κ. Βελόπουλου“.

Είπαν σήμερα ότι δήθεν η Λούκα Κατσέλη είναι μέλος στο Δ.Σ. fund. Τα ίδια είχε υποστηρίξει και ο κ. Βελόπουλος και αναγκάστηκε μάλιστα να ανακαλέσει στη Βουλή μετά από ανακοίνωση της Λούκας Κατσέλη τον Δεκέμβριο του 2022” τονίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτουν:

Είναι δε τέτοια η εμπάθειά τους για όσα στελέχη της δημοκρατικής παράταξης αρνήθηκαν την σύμπλευση του ΠΑΣΟΚ με την Δεξιά, που επιτίθενται με ψέματα στην Λούκα Κατσέλη. Την πολιτικό, που συνέδεσε το όνομά της με την προστασία της πρώτης κατοικίας με τον “νόμο Κατσέλη”, που τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ υπερασπίζονται καθημερινά ως “νόμο ΠΑΣΟΚ”

Το γεγονός δε ότι τα fake news έσπευσε να τα αναπαράγει πρώτος ο βαθύς προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ, δείχνει τις προτιμήσεις του καθενός. Τόσο “σκληρός” αντίπαλος για την Δεξιά είναι ο κ. Ανδρουλάκης“.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος