ΣΥΡΙΖΑ: Με ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και μεταφερόμενους οπαδούς συνεχίζει την υποκρισία πάνω στην τραγωδία ο Μητσοτάκης

Δριμεία επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μαρούσι. Κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι εμφανίστηκε με παρουσία διμοιριών της αστυνομίας

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μαρούσι κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό ότι εμφανίστηκε με παρουσία διμοιριών της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ο εδώ και 17 μέρες κρυπτόμενος κ. Μητσοτάκης, μετά την χυδαία αποποίηση ευθυνών, εμφανίστηκε σήμερα υπό τις οδηγίες του Αμερικάνου επικοινωνιολόγου του στο Μαρούσι, υπό την προστασία διμοιριών των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ καθώς και μεταφερόμενων οπαδών της ΝΔ που εμφανίστηκαν ως δήθεν «κάτοικοι που τον επευφημούσαν». 

Η χυδαία υποκρισία του δεν επιβεβαιώνεται μόνο από τη σπουδή του αποκλειστικά για την επικοινωνία και την ψηφοθηρία πάνω στην τραγωδία. Ούτε από το γεγονός ότι κυβερνά 4 χρόνια με ρουσφέτια και αναξιοκρατία και τώρα θυμήθηκε δήθεν να τα βάλει με το  πελατειακό και αναχρονιστικό κράτος. 

Επιβεβαιώνεται και από το θράσος  του να μιλήσει για «δικαίωση των θυμάτων» των Τεμπών, την ώρα που για να αποποιηθεί των ευθυνών του έχει βάλει τον κ. Γεραπετρίτη να λέει χυδαία ψέματα πως το κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα λειτουργούσε, για να διαψευσθεί από εργαζόμενους, τον ΟΣΕ, σταθμάρχες και εν τέλει και τηλεοπτικά συνεργεία που αποκαλύπτουν ένα γιαπί εκεί που μέχρι τον Ιούλιο του 2019 υπήρχε το κέντρο τηλεδιοίκησης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος