ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Δώσαμε και δίνουμε καθημερινές μάχες για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να προστατευθεί η Δημοκρατία

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σχετικά με το θέμα που προέκυψε μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento για τις υποκλοπές και την αναφορά στο όνομα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρούλακη. Αναλυτικά:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έδωσε και δίνει καθημερινές μάχες για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να προστατευθεί η Δημοκρατία. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο των υποκλοπών και η δράση του παρακράτους που έστησε εντός του Μεγάρου Μαξίμου ο κ. Μητσοτάκης, στάθηκε στο πλευρό όλων των θυμάτων. Προεχόντως δε, του κ. Ανδρουλάκη.

Από την πρώτη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ζήτησε να αποκαλύψει η ΕΥΠ ποιοι είναι οι υποτιθέμενοι εθνικοί λόγοι για τους οποίους τέθηκε υπό παρακολούθηση ο κ. Ανδρουλάκης.

Αντιθέτως, το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και ο Πρόεδρός του συνεχίζουν τον μονομέτωπο αγώνα τους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αφήνοντας στο απυρόβλητο τον κ. Μητσοτάκη.

Τακτική που ακολούθησαν όλο το διάστημα πριν από τις εθνικές εκλογές, υπονομεύοντας συνειδητά κάθε προοπτική συγκρότησης μιας προοδευτικής κυβέρνησης.

Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να αντιμετωπίζει ως μοναδικό εχθρό του τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η σημερινή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ το επιβεβαιώνει. Πέραν τούτου, μόνο ως «δώρο» προς τον κ. Μητσοτάκη μπορεί να εκληφθεί, λίγες μόλις ημέρες μετά την πρωτοφανή θεσμική εκτροπή στο κοινοβούλιο με θύμα την ΑΔΑΕ και με προφανή στόχο τη συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών.

Ανεξαρτήτως των μικροπολιτικών παιχνιδιών του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να απαντήσει ευθέως: ποιοι ήταν οι επικαλούμενοι εθνικοί λόγοι της παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ του κ. Μητσοτάκη;».​

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος