ΣΥΡΙΖΑ: Επιστέφει στο «τραπέζι» η υποψηφιότητα του μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά για το δήμο της Αθήνας

Σε ό,τι αφορά στην Περιφέρεια Αττικής, τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει για τον ΣΥΡΙΖΑ. Στηρίζει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Γιώργου Ιωακειμίδη. Μέσα στην εβδομάδα, θα λυθεί και η εξίσωση που αφορά στο Δήμο της Αθήνας, καθώς έχει επιστρέψει στο «τραπέζι» το όνομα του Νίκου Παππά, του μπασκετμπολίστα. Τον είχε προτείνει ο Αλέξης Τσίπρας και είχε εγκριθεί η υποψηφιότητα στην Κεντρική Επιτροπή τον περασμένο Απρίλιο. Ο κ. Παππάς είχε εκφράσει κάποιες επιφυλάξεις. Όμως οι πληροφορίες λένε ότι δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος.

Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθεί τετραμελής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ μαζί του κι εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα. Εάν είναι θετική η απάντηση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει με τον Νίκο Παππά ως υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας. Αν είναι αρνητική η απάντησή του, θα αποφασίσουν τα όργανα του κόμματος.

  • Στις 2 Σεπτεμβρίου το διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Όσον αφορά στην Προεδρία του κόμματος το Διαρκές Συνέδριο το οποίο ήταν για τις 3 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί στις 2 του Σεπτέμβρη τελικά με θέμα την έγκριση και τυπικά των υποψηφιοτήτων για την προεδρία του κόμματος.

Χθες η Πολιτική Γραμματεία, πήρε μια απόφαση. Για την κατάθεση της υποψηφιότητας απαιτούνται υπογραφές από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ για τις υποψηφιότητες που εγκρίθηκαν από την τελευταία Κεντρική Επιτροπή δεν απαιτούνται υπογραφές.

Ανακοινώθηκε επίσης ένα ακόμα όνομα στην περιφέρεια της Πελοποννήσου, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τον γιατρό, καρδιολόγο στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, κ. Μανώλη Μάκαρη

Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος