ΣΥΡΙΖΑ – Απάντηση σε κυβερνητικό εκπρόσωπο: Νέο κρεσέντο συκοφαντίας, λαϊκισμού και τοξικότητας

Σύνοψη
  • Ο πανικός αποτελεί τον χειρότερο σύμβουλο και η προσπάθεια απαξίωσης των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και του Προέδρου του, Στέφανου Κασσελάκη πέφτει στο κενό», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
  • Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο κ. Μαρινάκης είπε ότι «ο κ. Κασσελάκης ζητάει πρόωρες εκλογές τρία χρόνια πριν την ώρα τους για λόγους εσωκομματικής συσπείρωσης. Το άρθρο του στην «Καθημερινή» ήταν γεμάτο ψέματα και συκοφαντίες.

«Είμαστε έτοιμοι να «ξαναζυγιστούμε», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑΠΣ που κατηγορεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη:

«Σε νέο κρεσέντο συκοφαντίας, λαϊκισμού και τοξικότητας επιδόθηκε σήμερα ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, κύριος Παύλος Μαρινάκης, που ανακάλυψε «λεφτόδεντρα», «θεωρίες συνωμοσίας», «ακροδεξιές αλλά και ακροαριστερές αντιλήψεις» μέσα σε ένα συνονθύλευμα που προφανέστατα έχει προκαλέσει στο μυαλό του η κατάρρευση της πλαστής εικόνας που κατασκεύασαν για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως και των ποσοστών αποδοχής της από την κοινωνία. Ο πανικός αποτελεί τον χειρότερο σύμβουλο και η προσπάθεια απαξίωσης των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και του Προέδρου του, Στέφανου Κασσελάκη πέφτει στο κενό», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει ως εξής:

«Κι επειδή, όπως και ο πρωθυπουργός στο συνέδριο του κόμματος του, έτσι και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε στις Ευρωεκλογές τον χαρακτήρα των Εθνικών Εκλογών και της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, να γνωρίζει πως εμείς είμαστε έτοιμοι να «ξαναζυγιστούμε». Κι ας θυμηθεί τα λόγια του όταν θα έχει πλέον απτές αποδείξεις για την αποδοκιμασία των πολιτών προς την διακυβέρνηση του».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος