Συνεδρίασε η Προανακριτική Επιτροπή – Τη Δευτέρα θα καταθέσει ο Χρ. Καλογρίτσας (video)

Διαδικαστικά ζητήματα βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Προανακριτικής Επιτροπής που ολοκληρώθηκε νωρίτερα κι εξετάζει την υπόθεση του Νίκου Παππά αναφορικά με το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Η Προανακριτική Επιτροπή αποφάσισε ότι την Πέμπτη θα καταθέσει ο Αντώνης Λιανός, συνεργάτης στην Ελλάδα της εταιρείας CCC λιβανέζικων συμφερόντων η οποία ενεπλάκη στη διαδικασία των τηλεοπτικών αδειών.

Η καραντίνα του Χρήστου Καλογρίτσα θα λήξει την ερχόμενη Παρασκευή και η Δευτέρα 17 Μαΐου αναμένεται να καταθέσει. Ήδη με επιστολή του ο κ. Καλογρίτσας  μέσω του δικηγόρου του κάνει γνωστό στον πρόεδρο τη Επιτροπής ότι είναι έτοιμος να καταθέσει μετά την καραντίνα καθώς η υγεία του είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Με επιστολή του ο εισηγητής της ΝΔ Θ. Πλεύρης ζητά από το προεδρείο της Προανακριτής να διερευνηθεί διαμέσου της Τράπεζας της Ελλάδας η διαδρομή των 3 εκατ. ευρώ κι αν όλα έχουν γίνει με νόμιμο τρόπο. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο αίτημα έγινε αποδεκτό από όλα τα κόμματα.

Η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη από την πλευρά της χαρακτήρισε φιάσκο  την πρωτοβουλία της ΝΔ “να στήσει με χαλκευμένα στοιχεία Προανακριτική”.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Διονύσης Μποτώνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος