Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας θα διεκδικήσουν την Κυριακή την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Οι ζυμώσεις για τον σχηματισμό πιθανών συμμαχιών είναι σε πλήρη εξέλιξη και σήμερα οι δύο υποψήφιοι θα συναντηθούν διαδοχικά με τον Παύλο Γερουλάνο στη Βουλή. Οι δύο υποψήφιοι φαίνεται να συμφωνούν στη διεξαγωγή debate και απομένει να συμφωνηθούν οι όροι.
Ξεκινάει η προεκλογική εβδομάδα για την τελική αναμέτρηση στο ΠΑΣΟΚ. Ο Παύλος Γερουλάνος, που έμεινε εκτός δεύτερου γύρου, θα συναντηθεί σήμερα τόσο με τον Νίκο Ανδρουλάκη στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στις 11:30 το πρωί και στη 1:00 το μεσημέρι με τον Χάρη Δούκα επίσης στη Βουλή. Και οι δύο επιχειρούν ανοίγματα προς τους συνυποψηφίους τους προκειμένου να προσεγγίσουν τους ψηφοφόρους τους.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στο Mega είπε ότι τιμά τους συνυποψηφίους του γιατί έδωσαν ένα σημαντικό αγώνα και δεν υπάρχει παζάρι, αλλά η ανάγκη να είναι όλοι μαζί.
Ο Χάρης Δούκας μιλώντας στο Open εξήρε το πρόγραμμα του Παύλου Γερουλάνου και σε ερώτηση αν θα είναι ο κ. Γερουλάνος επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σε περίπτωση που εκλεγεί, ο κ. Δούκας είπε ότι ο ίδιος ο κύριος Γερουλάνος θα επιλέξει το ρόλο του στο ΠΑΣΟΚ.
Πάντως, τόσο από την πλευρά του κ. Γερουλάνου όσο και από το επιτελείο της κας Άννας Διαμαντοπούλου έλεγαν ότι θα συνεχίσουν την θέση πως δεν μπορούν να κατευθύνουν τους πολίτες.
Στο μεταξύ, το απόγευμα θα συναντηθούν στη Χαριλάου Τρικούπη οι εκπρόσωποι των κυρίων Ανδρουλάκη και Δούκα για το debate. Και οι δύο έχουν δηλώσει ότι είναι θετικοί στο δημόσιο διάλογο και στην αντιπαράθεση θέσεων, αλλά πρέπει να βρεθεί η μέρα που θα γίνει, καθώς τα περιθώρια είναι ασφυκτικά.
Την Κυριακή διεξάγεται ο δεύτερος γύρος των εσωκομματικών εκλογών. Τα εκλογικά τμήματα θα είναι τα ίδια με τον πρώτο γύρο, δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι ψήφισαν την πρώτη Κυριακή, ενώ δεν θα απαιτηθεί πληρωμή νέου αντιτίμου.
Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος