Στο «κόκκινο» η πολιτική αντιπαράθεση για την ενέργεια και την ακρίβεια

Array

Τα δόντια της για τα καλά έχει δείξει η ενεργειακή κρίση στα ελληνικά νοικοκυριά που πλήττονται από το κύμα ακρίβειας και ενώ ο χειμώνας δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του. Η διαχείριση της κατάστασης από την κυβέρνηση πυροδοτεί πολιτική αντιπαράθεση ενώ η κυβέρνηση επιμένει ότι θα συνεχίζει να στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Κόκκινο χτύπησε το θερμόμετρο για την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια στην πρωϊνή εκπομπή της ΕΡΤ, Σαββατοκύριακο από τις Έξι. Τα αίματα μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Γιώργου Τσίπρα άναψαν με αφορμή δημοσίευμα των Financial Times.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει για άλλη μια φορά πώς αντιλαμβάνεται τη δημοσιογραφία και την ελευθεροτυπία αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

Όπως αναφέρει: «Για τον ΣΥΡΙΖΑ, οτιδήποτε αρνητικό για τη χώρα είναι «ανεξάρτητη δημοσιογραφία» και γίνεται αντιπολιτευτική σημαία. Οτιδήποτε θετικό καταγγέλλεται ως πληρωμένο και κατευθυνόμενο. Αυτός ήταν και αυτός εξακολουθεί να παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ! Τίποτα δεν έμαθε από την εποχή των βοσκοτοπίων και τίποτα δεν άλλαξε.

Η λιτότητα είναι επιλογή της κυβέρνησης υπογράμμισε ο Νάσος Ηλιόπουλος, με τον Γιάννη Οικονόμου να σημειώνει ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την κοινωνία

Η κυβέρνηση δεν είναι δίπλα στον πολίτη αλλά δίπλα στα συμφέροντα τονίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στη Real News.

Kοντά στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ βρέθηκε ο Δ. Κουτσούμπας: «Η ΛΑΡΚΟ πρέπει και μπορεί να ανοίξει. Πρέπει να σταματήσει αυτή η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους. Η ΛΑΡΚΟ μπορεί να λειτουργήσει με όλους τους εργαζόμενους».

«Ο Έλληνας πολίτης δεν περιμένει από κάποια «περισπούδαστη ανάλυση» αρθρογράφου του ξένου τύπου για να μάθει την κατάσταση της οικονομίας. Την βλέπει καθημερινά όταν πηγαίνει να αγοράσει γάλα και ψωμί για τα παιδιά του», αναφέρει η Ελληνική Λύση.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς, ΕΡΤ 

Διαβάστε ακόμα:

Αδ. Γεωργιάδης στην ΕΡΤ: Eντατικοί έλεγχοι για να φρενάρουμε το όποιο κομμάτι αισχροκέρδειας υπάρχει μέσα στον πληθωρισμό

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος