Την προσχώρηση της στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ανακοίνωσε με επιστολή της προς τον πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα η μέχρι τωρα ανεξάρτητη βουλεύτρια Β΄ Πειραιά, Φωτεινή Μπακαδήμα, προερχόμενη από το ΜέΡΑ25.
Η επιστολή
“Προς τον Πρόεδρο της Βουλή των Ελλήνων
κ. Κωνσταντίνο Τασούλα
Αξιότιμε κύριε Προέδρε,
Σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ.5 του Κανονισμού της Βουλής των Ελλήνων, σας ενημερώνω ότι προσχωρώ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία”
Τη βουλεύτρια καλωσορίζει με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
«Στην επικείμενη εκλογική αναμέτρηση μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μπορεί να ξεκλειδώσει την πολιτική αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει η κοινωνία, η οικονομία και η Δημοκρατία. Σε αυτόν τον αγώνα ενώνει τις δυνάμεις της και η Φωτεινή Μπακαδήμα. Καλωσόρισες, Φωτεινή, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία!» αναφέρει.
Πλέον η δύναμη της κοινοβουλευτικής ομάδας της αξιωματικήε αντιπολίτευσης αριθμεί η δύναμη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέρχεται σε 88 βουλευτές.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος