Προανακριτική: Τι κατέθεσε ο Χρ. Καλογρίτσας – Έντονος διαπληκτισμός με Πολάκη (video)

Νέα sms, διάλογο του Χρήστου Καλογρίτσα με το Νίκο Παππά για την εφημερίδα Documento, κατέθεσε στην Προανακριτική ο γνωστός εργολάβος, οποίος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διαπληκτίστηκε έντονα με τον Παύλο Πολάκη. Η κατάθεση Καλογρίτσα στην Επιτροπή ολοκληρώθηκε την Τρίτη, ενώ την Πέμπτη θα καταθέσει ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα sms o Χρ. Καλογρίτσας λέει στον πρώην υπουργό ότι δεν είναι στις προθέσεις του να κλείσει η εφημερίδα Documento. Ο Νίκος Παπάς – κατά τις ίδιες πληροφορίες – του απαντάει, λέγοντάς του να προσέχει γιατί έξω βοά η κοινή γνώμη ότι πάει να κλείσει την εφημερίδα για χάρη της ΝΔ και του κ. Θεοδωρικάκου.

Οι αναφορές του Χρήστου Καλογρίτσα, σε ό,τι αφορά το τι πέρασε ο ίδιος, όπως είπε, το 2015 – 2016 στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, αλλά και ο τρόπος που χειρίζεται την κατάθεσή του, δίνοντας με το σταγονόμετρο πληροφορίες – όπως λένε οι βουλευτές από όλες τις πτέρυγες – έχουν ενοχλήσει τα μέλη της Επιτροπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα στον Χρ. Καλογρίτσα και τον Παύλο Πολάκη.

«Μέχρι που έχασα τον διαγωνισμό θεωρούμουν από τους κορυφαίους ομίλους. Έχασα τα πάντα. Η οικογένειά μου κλαίει. Δεν έχω ούτε κρεβάτι να κοιμηθώ» φέρεται να είπε ο Χρήστος Καλογρίτσας.

Ο κ. Πολάκης φέρεται να τον διέκοψε, λέγοντας: «Κοντεύω να κλάψω».

«Χωροφύλακες ανακριτές δεν δέχομαι. Άντε ρε παλικάρια της φακής. Έλα Πολάκη να τα πούμε έξω οι δυό μας», απάντησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρ. Καλογρίτσας.

«Δεν με ακουμπάει καμία κατηγορία σου Καλογρίτσα» φέρεται να του είπε ο πρώην υπουργός.

Ρεπορτάζ: Διονύσης Μποτώνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος