Προανακριτική: SMS για τον Ν. Παππά κατέθεσε ο Χρ. Καλογρίτσας (video)

Θύμα εκβιασμού από τον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα «από ψηλά» ισχυρίστηκε ότι έπεσε ο Χρήστος Καλογρίτσας, που κατέθεσε σήμερα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στην προανακριτική επιτροπή, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ονόματα.

Παράλληλα, ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών κατέθεσε τα γραπτά μηνύματα (sms) που αντάλλαξε με τον Νίκο Παππά, προκειμένου να δρομολογηθεί το στήσιμο καναλιού φιλικού προς την τότε κυβέρνηση. Σύμφωνα με πηγές της πλειοψηφίας, το περιεχόμενο αυτών των μηνυμάτων είχε να κάνει με την προετοιμασία της συνάντησης του μάρτυρα με τους Λιβανέζους επιχειρηματίες Χούρι στο Πόρτο Χέλι το καλοκαίρι του 2016.

Σύμφωνα με κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, «θυμηδία» προκαλούν τα μηνύματα που προσκόμισε ο Χρήστος Καλογρίτσας και συμπληρώνουν ότι ο Νίκος Παππάς είχε συναντήσεις και επαφές με όλους τους υποψηφίους.

Στο μεταξύ, μήνυση σε βάρος του προέδρου της προανακριτικής επιτροπής Σταύρου Κελέτση για παραποίηση πρακτικών πρόκειται να καταθέσει ο Νίκος Παππάς. Ο Σταύρος Κελέτσης απορρίπτει τις κατηγορίες Παππά και κάνει λόγο για πιστή τήρηση του Κανονισμού της Βουλής.

Πηγή: ΕΡΤ,  Ρεπορτάζ: Εμμανουέλα Αργείτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος