ΠΑΣΟΚ: «Πυρά» στην κυβέρνηση για την υπόθεση των παρακολουθήσεων

Κριτική στον κυβερνητικό εκπρόσωπο άσκησε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του επισημαίνει τα εξής: «Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για μία ακόμη φορά είτε κάνει ότι δεν καταλαβαίνει είτε ψεύδεται συνειδητά.

Προσπαθεί να παρουσιάσει ως «νόμιμη διαδικασία» την προσπάθεια φίμωσης της Αρχής, που ερευνώντας την καταγγελία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη, αποκάλυψε το παρακράτος των παράνομων υποκλοπών, που είχε στηθεί στην πίσω αυλή του Μεγάρου Μαξίμου.

Άλλωστε, δεν είναι πρώτη φορά που μία τέτοια προσπάθεια λαμβάνει χώρα.

Θα συμβουλεύαμε τόσο τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο όσο και τον Υπουργό Επικρατείας κ. Βορίδη να μην περιορίζουν την ενημέρωσή τους μόνο σε όσους αναπαράγουν τα non paper του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς σε άλλη περίπτωση θα γνώριζαν ότι ώρες πριν την ομιλία του κ. Ανδρουλάκη στη Βουλή αξιόπιστα ενημερωτικά site (https://www.tovima.gr/2023/09/27/politics/giati-i-kyvernisi-trexei-na-antikatastisei-meli-tis-adae/) είχαν δημοσιεύσει την είδηση για την εισήγηση του Προέδρου της ΑΔΑΕ, κ. Ράμμου για την επιβολή προστίμου 100.000 ευρώ στην ΕΥΠ λόγω της άρνησής της να παράσχει τον φάκελο παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη.

Ας απαντήσουν, λοιπόν, ευθέως οι ίδιοι:

Γιατί σπεύδουν άρον άρον να αντικαταστήσουν μέλη της ΑΔΑΕ πριν την κρίσιμη συνεδρίαση της Αρχής;

Γιατί η ΕΥΠ αρνείται να συνεργαστεί με την ΑΔΑΕ προσκομίζοντας τα «πειστήρια» του «εθνικού κινδύνου»;

Είναι μία ακόμα «σύμπτωση», που προστίθεται σε αυτές της ταυτόχρονης απόπειρας παγίδευσης με το παράνομο κατασκοπευτικό λογισμικό Predator, του διαστήματος παγίδευσης που ταυτίζεται με τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, της καταστροφής του φακέλου την ημέρα που άρχισε την έρευνα η ΑΔΑΕ, της προστασίας των κ.κ. Δημητριάδη, Μπίτζιου, Λαβράνου από την κυβερνητική πλειοψηφία στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής και άλλων πολλών που έχουμε δει τον τελευταίο χρόνο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος