Οικονόμου σε Τσίπρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ τσάκισε τη μεσαία τάξη και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

“Από το 2020 μέχρι και το τέλος του 2022 θα έχουν διατεθεί 33 δισ. ευρώ για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε αυτές”, απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε δήλωση του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στη σημερινή του συνάντηση με το προεδρείο της ΕΣΕΕ δήλωσε ότι στην αντίληψη της κυβέρνησης δεν έχει θέση η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Απαντώντας ο κ. Οικονόμου δήλωσε:

“Ο κ. Τσίπρας, που κατά ομολογία δικών του υπουργών, τσάκισε τη μεσαία τάξη και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα από επιλογή, σήμερα επιχειρεί, με ψέματα και αερολογίες, να εμφανιστεί ως υπερασπιστής της. Τα στοιχεία όμως είναι αποστομωτικά.

Από το 2020 μέχρι και το τέλος του 2022 θα έχουν διατεθεί για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων σε αυτές 33 δις ευρώ από το ΕΣΠΑ, το Ταμείο Ανάκαμψης και τον Τακτικό Προϋπολογισμό.

Μέσα σε ένα δυσχερέστατο διεθνές περιβάλλον, έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την ελληνική επιχειρηματικότητα, τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας και της κοινωνίας μας.
ΥΓ: Θα βοηθούσε ενδεχομένως την προετοιμασία του κ. Τσίπρα για την ΔΕΘ μια αίτηση κατάθεσης επισήμων εγγράφων και στοιχείων στα αρμόδια Υπουργεία”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος