Οδ. Κωνσταντινόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι υπέρ της εθνικής συνεννόησης για τα κρίσιμα θέματα στη χώρα

Array

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την εκπομπή Σήμερα με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου παραχώρησε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Σε ότι αφορά στις νέες δημοσκοπήσεις, είπε ότι «η ΝΔ από το 39% που ήταν στις εκλογές, είναι σήμερα στο 33%. Ο ΣΥΡΙΖΑ που ήταν στο 32%, είναι σήμερα στο 23% και μόνο το ΠΑΣΟΚ αύξησε το ποσοστό του, που από το 8% πήγε στο 12,3%. Άρα ο μόνος κερδισμένος είναι το ΠΑΣΟΚ».

Για τις πυρκαγιές ανέφερε ότι «θα πρέπει να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο και τα κόμματα να συνομιλούν χωρίς τοξικότητα και διατύπωση εκφράσεων που δε θα μας επιτρέπουν να συνεννοούμαστε για τα μεγάλα εθνικά θέματα. Αν θέλουν και τα υπόλοιπα κόμματα, εμείς είμαστε υπέρ της εθνικής συνεννόησης».

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην Ηλεία και στο Μάτι τονίζοντας ότι υπήρξαν ανυπολόγιστες καταστροφές και ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες από τα κόμματα που κυβέρνησαν τα τελευταία δέκα χρόνια και επεσήμανε ότι «ο πρόεδρός μας, Ν. Ανδρουλάκης, με έκθεσή του στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, κατάφερε να εγκριθεί η πρότασή του για το μηχανισμό rescEu ο οποίος σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης βοηθάει άμεσα τα Κράτη που βρίσκονται αντιμέτωπα με μία καταστροφή».

«Φταίει το ΠΑΣΟΚ που φέτος δε λειτούργησε τίποτα και κάηκαν όλα; Πού δεν είχαν γίνει αντιπυρικές ζώνες; Πού δε μπορούσαν τα ελικόπτερα να πάρουν νερό; Πού δεν υπήρχε προληπτικά παρουσία του στρατού;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Τέλος για το θέμα της ενέργειας, είπε ότι «το ΠΑΣΟΚ, απέναντι στην πρόταση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει πλαφόν στη λιανική τιμή και όχι στη χονδρική».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος