Ο ουσιαστικός ρόλος της Ελλάδας στην ενίσχυση ασφάλειας της ΝΑ πτέρυγας του ΝΑΤΟ

Με την αναπληρώτρια γ.γ. του NATO Radmila Šekerinska συναντήθηκε, σήμερα, στο πλαίσιο του DEFEA Conference, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

   Με ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Χ ο κ. Δένδιας υπογράμμισε: «Ανταλλάξαμε απόψεις για τις εξελίξεις και τις προκλήσεις ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή».

   «Αναφέρθηκα», τόνισε, «στον ουσιαστικό ρόλο της Ελλάδος στην ενίσχυση της ασφάλειας και σταθερότητας της Νοτιοανατολικής πτέρυγας της Συμμαχίας».

   «Έμφαση δόθηκε στην ανάπτυξη της αμυντικής βιομηχανίας» πρόσθεσε.

   «Ο εκσυγχρονισμός των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και η υλοποίηση της Ατζέντας 2030 ήταν επίσης στο επίκεντρο της συζήτησης» κατέληξε ο κ. Δένδιας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος