Ν. Παππάς: Οι εκλογές θα κερδηθούν στην οικονομία (video)

“Τώρα ξεκινούν πολιτικές ανάπτυξης”, τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, σε εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή “Αλλη διάσταση” της ΕΡΤ.

“Για πρώτη φορά αναπτύχθηκε κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης, η ανεργία έχει πέσει και αυτή η πορεία πρέπει να συνεχιστεί”, ανέφερε σχολιάζοντας ωστόσο ότι οι εκλογές “αργούνε.” Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και θα δούμε τον πολιτικό χάρτη πως θα σχηματιστεί για αυτοδυναμία, πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στις Ευρωεκλογές, ο κ. Παππάς προειδοποίησε ότι η άνοδος της ακροδεξιάς είναι “φαινόμενο που αυγατεύει” και οι προοδευτικές δυνάμεις δεν έχουν δικαίωμα να κοντοστέκονται.

Για το κλείσιμο του Mega, ο Νίκος Παππάς επανέλαβε ότι “δεν παρεμβαίνουμε στα κανάλια, αλλά υπάρχει έλλειμμα ευθύνης. ‘Εχουμε επιχειρηματικές επιλογές και αυτή τη στιγμή δύο άδειες είναι αδιάθετες”, τόνισε.

“Η ελληνική τηλεόραση έχει παράξει και διαμάντια στη μυθοπλασία και οχετό στην ενημέρωση”, πρόσθεσε. Υπενθυμίζοντας παράλληλα το “μαύρο” στην ΕΡΤ αναφέρθηκε σε “μεθοδική πολεμική κατά της δημόσιας τηλεόρασης” από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Φέτος είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε πάνω από 20 νέες παραγωγές οι οποίες εντάσσονται στο πρόγραμμα επιστροφής δαπανών για οπτικοακουστικές παραγωγές, του υπουργείου μας, τόνισε ο κ.Παππάς.

Σχετικά με το θάνατο του Έλληνα ομογενή στην Αλβανία ο Νίκος Παππάς τόνισε ότι είναι απαράδεκτη ενέργεια η απώλεια ζωής.

Η Ελλάδα μπορεί να πρωταγωνιστεί στα Βαλκάνια, με καμβά την επίλυση των προβλημάτων με τους βόρειους γείτονες της, πρόσθεσε, ενώ ερωτηθείς για τον Πάνο Καμμένο μίλησε για συνεργασία που αποδείχθηκε σταθερή και παραγωγική.

ΠΗΓΗ:ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος