Ν. Κεραμέως: Ο Κ. Τασούλας διαθέτει όλα τα συνθετικά χαρακτηριστικά, για να υπηρετήσει εξαιρετικά τα καθήκοντά του ως ΠτΔ

Την άποψη ότι ο Κωνσταντίνος Τασούλας διαθέτει όλα τα συνθετικά χαρακτηριστικά, για να υπηρετήσει εξαιρετικά τα καθήκοντά του ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εξέφρασε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως, σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, η κα Κεραμέως αναφέρει τα εξής: «Ο Κωνσταντίνος Τασούλας διαθέτει όλα εκείνα τα συνθετικά χαρακτηριστικά, την πολιτική εμπειρία, το ήθος και την πνευματική καλλιέργεια, που διασφαλίζουν ότι θα υπηρετήσει εξαιρετικά τα καθήκοντά του, θα τιμήσει την αποστολή του ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφήνοντας το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα και στο υπέρτατο αξίωμα της πατρίδας μας».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος