Ν. Χαρδαλιάς: Οι συνθήκες απαιτούν συστράτευση, εθνική ενότητα και ομοψυχία

Array

Κανένας εφησυχασμός δεν μας επιτρέπεται ως Έθνος τόνισε ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, σε μια κρίσιμη περίοδο για τα εθνικά θέματα, όπου ο τουρκικός αναθεωρητισμός και η εμπρηστική ανιστόρητη ρητορική διαρκώς κλιμακώνονται.

Από την Ελευσίνα  όπου παραβρέθηκε χθες, 14/9, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης  για  την επετειακή εκδήλωση μνήμης «Λάσκεια 2022», για τη βύθιση του υποβρυχίου «Κατσώνης» στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο κ. Χαρδαλιάς , τόνισε ότι, οι συνθήκες απαιτούν συστράτευση, εθνική ενότητα και ομοψυχία, προκειμένου να καταστεί ξεκάθαρο σε όποιον επιβουλεύεται τα εθνικά μας συμφέροντα, ότι δεν προτιθέμεθα να παραχωρήσουμε και να διαπραγματευτούμε το παραμικρό και αν χρειαστεί θα αντιμετωπίσουμε με υψηλό φρόνημα, σύνεση, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, κάθε πρόκληση και απειλή σε ξηρά, θάλασσα και αέρα.

«Η θυσία των μελών του πληρώματος, που τίμησαν μέχρι “τελευταίας ρανίδας του αίματός τους” τη σημαία, επιτελώντας στο ακέραιο το εθνικό τους καθήκον, συνιστά αδιαμφισβήτητα φωτεινό φάρο για όλους τους Έλληνες και ταυτόχρονα βαριά κληρονομιά, που θέτει αξιώσεις αντίστοιχης βαρύτητας και ευθύνης σ’ εμάς τους συνεχιστές της» πρόσθεσε  ο υφυπουργός Άμυνας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος