Ν. Ανδρουλάκης: Να διαμορφωθεί μια ενιαία δημοκρατική παράταξη που θα πρωταγωνιστήσει στις επόμενες εκλογές (audio)

Η πρότασή μου είναι να γίνει ένα debate, να έχουμε μια κοινή παρουσία στις μεγάλες τουλάχιστον πόλεις της χώρας για να δείξουμε την αίσθηση της ενότητας, να γίνει ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ των υποψηφίων, αλλά και να ξέρει ο κόσμος ποιες είναι οι δεσμεύσεις μας για το μέλλον της παράταξής μας και της χώρας, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Ευαγγελία Μπαλτατζή ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης και ένας εκ των υποψηφίων του νέου φορέα στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Υπάρχει μεγάλο περιθώριο ανάταξης της παράταξής μας, πρόσθεσε. Ο κύριος λόγος που έθεσα υποψηφιότητα είναι γιατί πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξουμε γενιά, να ανανεωθεί η παράταξή μας και εκτιμώ ότι η σημερινή γενιά πρέπει να πάρει τα ηνία στα χέρια της, είναι και ηλικιακό και πολιτικό το θέμα, επεσήμανε ο κος Ανδρουλάκης.

Πίστευα ότι πρώτα έπρεπε να γίνει ένα ιδρυτικό συνέδριο και μετά η εκλογή ηγεσίας, ωστόσο τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε έναν πολιτικό διάλογο που θα οδηγήσει στην εκλογή ηγεσίας και δεν πρέπει να χαθεί αυτή η ευκαιρία, συμπλήρωσε ο κος Ανδρουλάκης.

Ο λαός θα εκλέξει τους εκπροσώπους του συνεδρίου -τόνισε ο κος Ανδρουλάκης- και αυτοί θα διαμορφώσουν ένα κεντρικό όργανο το οποίο θα αποφασίζει για τα σημαντικά θέματα της παράταξης.

Δεν υπηρετώ μια νέα ένωση κέντρου, δεν υπηρετώ ένα σχέδιο Βαβέλ, υπηρετώ ένα σχέδιο στο να διαμορφωθεί μια ενιαία δημοκρατική παράταξη που θα πάει στις επόμενες εκλογές να πρωταγωνιστήσει, κατέληξε ο κος Ανδρουλάκης.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος