Μητσοτάκης: Πράξη μέγιστης ανευθυνότητας η πρόσκληση ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή σε διαδηλώσεις εν μέσω έξαρσης πανδημίας

«Η επίσημη πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή των πολιτών σε διαδηλώσεις εν μέσω έξαρσης της πανδημίας συνιστά πράξη μέγιστης ανευθυνότητας» τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε γραπτή δήλωσή του.

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει τονίζοντας ότι: «Υπονομεύει τα μέτρα για τη μείωση της διασποράς του ιού. Και προσβάλλει τον αγώνα που δίνουν, νύχτα και μέρα, οι υγειονομικοί μας στο ΕΣΥ. Επιμένει, άραγε, ακόμη και τώρα ο κ. Τσίπρας, να “δέχεται το ρίσκο” για τη δημόσια υγεία; Τον καλώ δημόσια να αναλογιστεί το βάρος των ολέθριων επιλογών του».

«Ύστερα από ένα χρόνο δοκιμασίας, η κοινωνία βρίσκεται σε οριακό σημείο. Καθήκον μας είναι να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα και όχι να υποδαυλίζουμε κοινωνικές εντάσεις. Η Δημοκρατία, πράγματι, δεν μπαίνει σε καραντίνα. Ούτε, όμως, και οι τεράστιες ευθύνες του κ. Τσίπρα», καταλήγει στη δήλωσή του ο πρωθυπουργός.

Η Νέα Δημοκρατία, σε αναρτήσεις της στο Facebook και το Twitter, αναφέρει: «Σήμερα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη όπως έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα σε διάφορα σημεία της χώρας. Ο κ. Τσίπρας από τη μία επενδύει στις πλατείες των “νεοαγανακτισμένων” κι από την άλλη κραυγάζει ότι “η Ελλάδα θα γίνει Μπέργκαμο”».

Σχετικό Άρθρο: Στη βουλή η πολιτική αντιπαράθεση για τα γεγονότα στη Ν. Σμύρνη (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος