ΜέΡΑ25: «Καμία δεύτερη εντολή δήθεν προόδου στην Μητσοτάκης Α.Ε»

Array

«Σε μια δεύτερη προσπάθεια εξωραϊσμού της εικόνας του παρακράτους της Μητσοτάκης Α.Ε. επιδόθηκε ο πρωθυπουργός από την ΔΕΘ, ζητώντας μάλιστα από τους πολίτες να δώσουν στις προσεχείς εκλογές “δεύτερη εντολή προόδου” στην Κυβέρνηση του» ανέφερε το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωσή του για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Oλόκληρη η ανακοίνωση

«Ο κ. Μητσοτάκης βαφτίζει πρόοδο τον σκοταδισμό, τον καθεστωτισμό, τον αυταρχισμό και όλες τις πολιτικές εξαθλίωσης που έχει επιβάλλει στην κοινωνία ως ένας ακόμα μνημονιακός Πρωθυπουργός της ολιγαρχίας, την ώρα που οι πολίτες καθημερινά δεν ξέρουν πώς να τα βγάλουν πέρα.

Μέχρι και για βία που βαίνει μειούμενη έκανε λόγο ο Πρωθυπουργός των ΜΑΤ για κάθε χρήση.

Προφανώς το θράσος του δεν έχει όρια, καθώς ισχυρίστηκε ακόμα και ότι η Κυβέρνηση του ασκεί πολιτικές αντιμετώπισης των κοινωνικών ανισοτήτων, ενώ καθημερινά οι πολίτες, οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίοι και η νεολαία αντιμετωπίζουν έναν ανελέητο ταξικό πόλεμο από την Μητσοτάκης Α.Ε. που λειτουργεί ως το μακρύ χέρι της κρατικοδίαιτης παρασιτικής ολιγαρχίας και της εργοδοσίας.

Ευτυχώς τουλάχιστον που ο κ. Μητσοτάκης μας είπε ότι το “όραμα” του για το νέο ΕΣΥ το αφήνει για την δεύτερη τετραετία της διακυβέρνησης στην οποία αποβλέπει, η οποία όμως φυσικά δεν θα υπάρξει καθώς θα αντιπαλέψουμε με νύχια και με δόντια την παραμονή του στην εξουσία και την εκ των έσω ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας που ήδη συντελείται ακόμα και σε συνθήκες πανδημίας.

Οι πολίτες κ. Μητσοτάκη δεν θα σας δώσουν καμία δεύτερη εντολή δήθεν προόδου, καθώς γνωρίζουν καλά πως μόνο η πρώτη φορά ρήξη που προτείνει το ΜέΡΑ25 είναι η πραγματική απάντηση στην διαρκή και πολυεπίπεδη κρίση που βιώνει η χώρα, η οικονομία και η κοινωνία με όλες τις προεκτάσεις ακόμα και στην ίδια την λειτουργία της δημοκρατίας, τους θεσμούς (όπως η Δικαιοσύνη, η ΕΥΠ κ.α.), τον Τύπο κλπ», καταλήγει η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25 για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην 86η ΔΕΘ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος