ΜέΡΑ25: Φρικαλεότητες στα σύνορα Ισπανίας – Μαρόκου

Με ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ25 αναφέρεται «στις δολοφονίες μεταναστών στα σύνορα Ισπανίας – Μαρόκου», ασκώντας κριτική στην ισπανική κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι εν ψυχρώ δολοφονίες μεταναστών στα σύνορα Ισπανίας – Μαρόκου προς τον θύλακα Μελίγια, τον έναν από τους δύο ισπανικούς θύλακες στις μαροκινές ακτές, πέραν της ηθικής κατάρρευσης της δήθεν “σοσιαλδημοκρατίας”, αποτελούν άλλη μία απόδειξη του μόνιμου διαζυγίου που έχει πάρει η “σοσιαλδημοκρατία”, την οποία σήμερα κάποιοι προσπαθούν να ξανά-πλασάρουν, με τον ανθρωπισμό.

Τα δε “επιχειρήματα” του φερόμενου ως προοδευτικού Ισπανού Πρωθυπουργού Πέδρο Σάτσεθ, ο οποίος πέρα από το μοίρασμα συγχαρητηρίων στις δυνάμεις καταστολής της Ισπανίας και του Μαρόκου για αυτές τις φρικαλεότητες, έκανε λόγο και για “επίθεση στην εδαφική ακεραιότητα της χώρας”, ευθέως μάς παραπέμπουν σε όσα ακούγαμε στη χώρα μας περί δήθεν “υβριδικής απειλής” και “εισβολέων” στον Έβρο.

Αυτή όμως είναι η απάνθρωπη πολιτική της ΕΕ στο μεταναστευτικό και προσφυγικό, της ΕΕ που σήμερα τάχα μου δήθεν αγκαλιάζει τους πρόσφυγες από την Ουκρανία, αλλά συμφωνούσε με τον καθεστώς Ερντογάν σε παράνομες και απαράδεκτες κοινές δηλώσεις τις οποίες εδώ ο κ. Τσίπρας αποδεχόταν μετ’ επαίνων, της ίδιας ΕΕ που τώρα σχεδιάζει συμφωνίες οι οποίες θα προσπαθήσουν να ξεπλύνουν το έγκλημα των παράνομων επαναπροωθήσεων της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη στο Αιγαίο.

Πέρα όμως από αυτήν την απαράδεκτη, υποκριτική και σαφώς απάνθρωπη πολιτική της ΕΕ στο προσφυγικό και μεταναστευτικό, αλλά και το ξεμπρόστιασμα των συνοδοιπόρων του κ. Τσίπρα και κ. Ανδρουλάκη στην Ισπανία, με ποιο δικαίωμα ακριβώς η Ισπανία σήμερα κατέχει ισπανικό έδαφος, τον θύλακα Μελιγιά στο Μαρόκο και χτίζει κιόλας εκεί τείχη απανθρωπιάς, δολοφονώντας παράλληλα όσους προσπαθούν να τα διαβούν»;

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος