Μ. Κατρίνης: Σε αναδιάταξη δυνάμεων το ΚΙΝΑΛ – Ξεκάθαρη η δήλωση Λοβέρδου (video)

“Δεν καταλαβαίνω γιατί ξενίζει όταν το Κίνημα Αλλαγής, όπως άλλα κόμματα, προχωρά σε αναδιάταξη δυνάμεων. Και οι 22 βουλευτές είμαστε στοχευμένοι στη συλλογική προσπάθεια να απαντήσουμε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία και μέσα από τις απαντήσεις που θα δώσουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών”, επεσήμανε  ο νέος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος  του ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης που ανέλαβε από κοινού με τον Κώστα Σκανδαλίδη.

Ξεκάθαρη χαρακτήρισε ο κ. Κατρίνης την χθεσινή δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου ότι η αντικατάσταση του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΙΝΑΛ αποτελεί «επιλογή και απόφασή της προέδρου κ. Φώφης Γεννηματά».

“Είμαστε θεματοφύλακες των καταστατικών διαδικασιών”

“Οι διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ τηρούνται απαρέγκλιτα. Όταν υπάρχουν εσωτερικές διαφωνίες, πολλές φορές και συγκρούσεις, θυμάστε το 1996 και το 2007, πάντα αποδεικνύει ότι σέβεται τις συλλογικές διαδικασίες, σέβεται τη Δημοκρατία μέσα στο κόμμα και πάντα αυτό που πρέπει, γίνεται με βάση το Καταστατικό”, ανέφερε και πρόσθεσε:

“Αυτή τη στιγμή δεν μας απασχολούν οι προσωπικές φιλοδοξίες που μπορεί να έχει ο καθένας, θεμιτές ή μη, σε σχέση με τη μελλοντική διάταξη του Κινήματος Αλλαγής. Μας ενδιαφέρει να πείσουμε και πάλι τους χιλιάδες, για να μην πω εκατομμύρια πολίτες που μας ψήφιζαν επί δεκαετίες, να εμπιστευτούν και πάλι το κόμμα”.

“Τώρα  είμαστε σε μια κατάσταση πανδημίας”

Ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε ότι ακόμα κι όσοι φέρονται ως ενδιαφερόμενοι έχουν δημοσίως τοποθετηθεί ότι δεν είναι η κατάλληλη συγκυρία για να συζητηθούν εσωτερικά ζητήματα. “Προέχει η διαχείριση της πανδημίας και η αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων που, φοβάμαι, ότι δεν έχουν εκτιμηθεί σωστά από την κυβέρνηση”.

“Η κυβέρνηση να σταματήσει επιτέλους τη διαχείριση μοντέλο που απέτυχε”

Από την αποτυχημένη διαχείριση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, κάλεσε την κυβέρνηση τονίζοντας  ότι “όλοι πρέπει να σηκώσουν τα μανίκια για τί οι συνέπειες είναι ασύμμετρες”.

Συμφωνώ ότι η Βουλή πρέπει να επανέλθει σε μια κανονικότητα, όπως είπε η κυρία Μπακογιάννη, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από τους εμβολιασμούς αλλά από το αν η κυβέρνηση θα σέβεται τις διαδικασίες για να σταματήσουμε να έχουμε αυτά τα επείγοντα νομοσχέδια- σκούπα με ασύμμετρες διατάξεις σε ασφυκτικές προθεσμίες, όπως αυτό που ζήσαμε λίγο πριν από τις γιορτές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος