Κυρ. Μητσοτάκης για συνάντηση με ΥΦΥΠΕΞ ΗΠΑ Β. Νούλαντ: Επαναβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο των διμερών μας σχέσεων με τις ΗΠΑ

Η κατάσταση στην Ουκρανία και οι τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχε σήμερα το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την υφυπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Βικτόρια Νούλαντ.

Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter κατά τη συνάντηση υπήρξε ενδελεχής ανταλλαγή απόψεων και επαναβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο των διμερών μας σχέσεων με τις ΗΠΑ.

Συνάντηση με την κ. Νούλαντ είχε και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Κατά τη διάρκεια της εξετάστηκαν οι δυνατότητες της περαιτέρω προώθησης της ελληνοαμερικανικής στρατηγικής εταιρικής σχέσης.

«Συναντήθηκα με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ για να συζητήσουμε τις δυνατότητες της περαιτέρω προώθησης της ελληνοαμερικανικής στρατηγικής εταιρικής σχέσης σε όλους τους τομείς. Είχαμε μια παραγωγική ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο» έγραψε στο Twitter ο Νίκος Δένδιας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος