Κυρ. Μητσοτάκης για ΕΡΤ: «Την κάναμε υπόδειγμα ποιοτικής ραδιοτηλεόρασης»

Αναφερόμενος στο κράτος και σε όσα σημαντικά έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της τετραετίας που πέρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Αιγάλεω έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ΕΡΤ σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «την κάναμε υπόδειγμα ποιοτικής ραδιοτηλεόρασης».

Όπως είπε: «Δείτε και το κράτος. Μεταμορφώσαμε μια διαλυμένη Γραμματεία σε σύγχρονη Πολιτική Προστασία. Αλλά στη διοίκηση καραδοκούν ακόμα εστίες αναχρονισμού όπως έδειξε και το δυστύχημα στα Τέμπη. Στην ΕΡΤ, την κάναμε υπόδειγμα ποιοτικής ραδιοτηλεόρασης. Το Gov.gr έχει παραπάνω από 1 δισ. συναλλαγές, καταργήσαμε ουρές».

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «σε αυτό που λέμε κράτος υπάρχει ακόμα μία διπλή πραγματικότητα. Οι καλές όψεις του κράτους πρέπει να επικρατήσουν των κακών».

«Κράτος είναι και το 112, κράτος είναι η ΕΜΑΚ, οι συνοριοφύλακες, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που πέταξαν για να διασώσουν τους Έλληνες από το Σουδάν. Κράτος είναι η αστυνομία, είναι το ΕΚΑΒ δίπλα μας σε κάθε κίνδυνο. Κράτος το οποίο θέλουμε είναι και ο καινούριος ΕΦΚΑ που βγάζει στην ώρα του τις συντάξεις. Και βέβαια είναι το ίδιο κράτος αυτό που θέλουμε, αυτό που κάλεσε 120.000 Ελληνίδες να κάνουν δωρεάν εξετάσεις, προληπτικής μαστογραφίας. Αυτό είναι το κράτος που θέλουμε και αυτό το κράτος θα έχουμε με τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές» είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος