Κούρσα για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής – Έξι υποψήφιοι τώρα

Η απόσυρση της Φώφης Γεννηματά, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, από την κούρσα για την ηγεσία του κόμματος, προκαλεί νέα δεδομένα στο Κίνημα Αλλαγής. Οι υποψήφιοι αρχηγοί είναι ήδη έξι – την ώρα που η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιότητας λήγει στις 21 Οκτωβρίου.

Αβεβαιότητα επικρατεί στο Κίνημα Αλλαγής μετά την αποχώρηση της Φωφης Γεννηματά και τις αλλαγές και τις ανατροπές που διαμορφώνονται .

Η Επιτροπή Εκλογών έδωσε χθες παράταση στην διαδικασία μεχρι την Πεμπτη 21 Οκτωβρίου για κατάθεση υποψηφιότητας και υπογραφών και είναι όλα ανοιχτά να εκδηλωθεί και νέα υποψηφιότητα.

Τα επιτελεία των υποψηφίων βρίσκονται σε ετοιμότητα και προσπαθούν ο καθένας να βρει το πιο πειστικό αφήγημα στην μάχη που θα δοθεί.

Ο Γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης εγγυάται την ομαλή εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας ώστε η παράταξη την επόμενη μέρα να μην βγει πληγωμένη από προσωπικές αντιπαραθέσεις, ενώ με ανάρτησή του ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος.

Μεχρι τώρα υποψηφιότητα έχουν θέσει οι: Ανδρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Καστανίδης, προστέθηκαν οι: Παύλος Γερουλάνος, Βασίλης Κεγκέρογλου και Παύλος Χρηστίδης.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δέχεται ισχυρές πιέσεις από στελέχη να διεκδικήσει την ηγεσία, ωστόσο ο πρών πρωθυπουργός αποφεύγει να ανοίξει τα χαρτιά του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος