ertnews.gr

Κούλογλου: Η συμφωνία για το χρέος ήταν η καλύτερη που θα μπορούσαμε να πετύχουμε (audio)

25/06 14:31
Κούλογλου: Η συμφωνία για το χρέος ήταν η καλύτερη που θα μπορούσαμε να πετύχουμε (audio)

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ξενοφώντα Ζηκίδη και Έλενα Καραγιάννη: Η συμφωνία για το χρέος ήταν η καλύτερη συμφωνία που θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτω από τις σημερινές πολιτικές συνθήκες, ιδιαίτερα σε αυτή την πολιτική κρίση στην Γερμανία.

Αυτή η συμφωνία είναι η καλύτερη συμβιβαστική συμφωνία που θα μπορούσαμε να πετύχουμε και αποτελεί σημείο καμπής για την πορεία της χώρας, υποστήριξε.

Ερωτηθείς για το δια ταύτα της συμφωνίας στην κοινωνία ο ευρωβουλευτής είπε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να ανακουφιστούν όχι μόνο τα λαϊκά στρώματα, αλλά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες και η μεσαία τάξη.

Ερωτηθείς για το αποτέλεσμα των τουρκικών εκλογών, ο κος Κούλογλου εκτίμησε ότι η επανεκλογή Ερντογάν που έγινε με καθαρό τρόπο σταθεροποιεί τον Ερντογάν και αυτή η σταθεροποίηση Ερντογάν διευκολύνει τα πράγματα και ανοίγει τον δρόμο για μια ομαλοποίηση των σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας. Άρα θεωρώ ότι για εμάς το αποτέλεσμα θα έχει μάλλον θετική επίδραση, σημείωσε. Σε ό,τι αφορά το θέμα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, ο κος Κούλογλου υποστήριξε ότι το ζήτημα θα λυθεί σε λίγο χρονικό διάστημα.

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Επιμέλεια: Αλέκα Σταυρούλου

Φωτογραφία: Eurokinissi/ Τατιάνα Μπόλαρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Exit mobile version