ΚΚΕ: Oργή για τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ από φασιστοειδή

Με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ αναφέρεται στο του θάνατο νεαρού οπαδού της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα επισημαίνει πως: «Η δολοφονία του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ μετά τη χθεσινοβραδινή επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια από οργανωμένες ομάδες φασιστοειδών χούλιγκαν από την Κροατία – που λειτουργούν με το προκάλυμμα του οπαδού – και που, όπως δείχνουν τα στοιχεία, ήταν σε συνεργασία με Έλληνες χούλιγκαν, μόνο οργή προκαλούν στο λαό, σε όλους τους φιλάθλους.

Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για αυτή την εξέλιξη. Είναι υπόλογη για το γεγονός ότι οι οργανωμένοι Κροάτες χούλιγκαν ταξίδεψαν οδικώς, κυκλοφορούσαν οπλισμένοι και έφτασαν ανενόχλητοι στο γήπεδο της ΑΕΚ και μάλιστα σε συνθήκες απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων οπαδών.

Η κυβέρνηση θεωρεί «λογικό» να απαγορεύει συναθροίσεις εργαζομένων, που δήθεν «διαταράσσουν την οικονομική και κοινωνική ζωή», αλλά αφήνει ανενόχλητους οπλισμένους φασίστες χούλιγκαν να δολοφονούν και να καταστρέφουν!

Το ελάχιστο και το αυτονόητο που πρέπει να γίνει τώρα, προκειμένου να αποφευχθούν τα ακόμα χειρότερα, είναι η αναβολή του σημερινού αγώνα και η αυστηρή τιμωρία των ενόχων.

Το ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του νεαρού οπαδού της ΑΕΚ».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος