ΚΚΕ: Η μόνη «σταθερότητα» Μητσοτάκη είναι στη συνέχιση και κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής

«Η περιβόητη “σταθερότητα” που επαναλαμβανόμενα υπόσχεται ο κ. Μητσοτάκης, αλλά και άλλα κόμματα, είναι μόνο “σταθερότητα” στη συνέχιση και κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής» επισημαίνει το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ σε σχόλιό του για την τηλεοπτική συνέντευξη του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρεται, ακόμη:

«Είναι η “σταθερότητα” στην ακρίβεια, στους χαμηλούς μισθούς, στο ξεζούμισμα και ξεσπίτωμα δανειοληπτών, στην υλοποίηση των επικίνδυνων για τους λαούς κατευθύνσεων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Ο τσακωμός τους αφορά στο ποιο θα είναι το κυβερνητικό σχήμα που θα την υλοποιήσει.

Η σταθερότητα όμως για τον ελληνικό λαό και τα δικαιώματά του βρίσκεται σε μια ριζικά αντίθετη πορεία, με τον ίδιο πρωταγωνιστή των εξελίξεων και με ένα ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος