Κίνημα Αλλαγής: Ψηφίζουν μέλη και φίλοι που δεν είναι μέλη άλλου κόμματος (video)

Στη μάχη για τη διεκδίκηση της ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής, ενόψει του debate στην ΕΡΤ τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, οι υποψήφιοι συνεχίζουν τις περιοδείες τους σε όλη την χώρα ενώ άρχισαν και οι προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Αθήνα.

Κάλεσμα στους δημοκρατικούς προοδευτικούς πολίτες απηύθυνε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Θησείο.

Ο Χάρης Καστανίδης παρουσίασε την ιδεολογικοπολιτική του διακήρυξη υπογραμμίζοντας πως «Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να είναι η μεγάλη σύγχρονη Κεντροαριστερά».

Στη Λάρισα μίλησε ο Ανδρέας Λοβέρδος όπου τόνισε ότι «δεν θα αφήσουμε κανέναν νεόκοπο λαϊκιστή να κλέψει την ιστορία μας».

Το όνομα Ανδρέας Παπανδρέου δόθηκε σε αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου με πρωτοβουλία που είχε πάρει ο Νίκος Ανδρουλάκης με την πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Ομάδας.

Στη Θράκη βρέθηκε ο Παύλος Χρηστίδης ενώ κριτική άσκησε στην κυβέρνηση κατά την περιοδεία του στη Θεσσαλία ο Παύλος Γερουλάνος.

Στις 5 και 12 Δεκεμβρίου ψηφίζουν για Πρόεδρο τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος, τα δε μη μέλη θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι εγγεγραμμένα σε κάποιο άλλο κόμμα.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος