ΚΙΝΑΛ: Περιοδείες και εμφανίσεις σε εκδηλώσεις των υποψηφίων (video)

Με λιγότερο από έναν μήνα να απομένει για την εσωκομματική εκλογική διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου στο Κίνημα Αλλαγής, οι υποψήφιοι για την προεδρία συνεχίζουν πραγματοποιούν περιοδείες και συμμετέχουν σε εκδηλώσεις για να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για την επόμενη ημέρα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής τόνισε την ανάγκη το κίνημα να παρουσιάζει καθαρές λύσεις για τα προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό, αναδεικνύοντας την αποτυχία της κυβέρνησης και την ανεπάρκεια του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι «δεν θα γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές αν λοξοκοιτάμε προς τη Νέα Δημοκρατία ή τον ΣΥΡΙΖΑ». «Ο προοδευτικός κόσμος διψά για νέα πρόσωπα, νέες ιδέες και νέες νοοτροπίες, μακριά από πελατειακές συμπεριφορές και καθεστωτικές αντιλήψεις, που κάνουν τους πολίτες να αποστρέφονται την πολιτική», εκτίμησε ο κ. Ανδρουλάκης, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος είναι υποψήφιος γιατί μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα, την ανανέωση αλλά και την προοπτική της παράταξης, τονίζοντας μάλιστα ότι έφτασε η ώρα της πολιτικής αντεπίθεσης καθώς και «η Σοσιαλδημοκρατία επιστρέφει δυναμικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν πρέπει να σπαταλήσουμε και αυτή την ευκαιρία».

Ο Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξή του στη «Δημοκρατική» χαρακτήρισε τις εσωκομματικές εκλογές ως μια ευκαιρία η οποία δεν πρέπει να πάει χαμένη, τονίζοντας πως «υπάρχει μόνο μια επιλογή, να αναμετρηθούμε τόσο με το παρελθόν μας όσο και με το μέλλον μας και να βγούμε μπροστά».

Ο Χάρης Καστανίδης σε συνέντευξή του στο STATUS FM επεσήμανε τη σημασία να γίνουν κατανοητά τα όρια συντηρητικής και προοδευτικής πολιτικής. «Δεν είμαστε ίδιοι, όπως καλλιεργήθηκε αυτή η εικόνα. Η αναμέτρηση στο ΚΙΝΑΛ δεν κρίνεται από τις ερωτήσεις αν θα πάμε αριστερά ή δεξιά τώρα με την απλή αναλογική. Κρίνεται από το ποιος έχει να προσφέρει ιδέες», τόνισε με έμφαση.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στο MEGA υπογράμμισε ότι δεν ανήκει σε μηχανισμούς που καταχρέωσαν την παράταξη και εξαφανίστηκαν μετά. Φύγανε, αλλάξανε κόμμα… Είμαι εδώ και δίνω τις μάχες μου, όχι για να πείσω τον πολίτη πόσο καλά ήταν παλιά τα πράγματα, αλλά για να του πω τι πρέπει να γίνει αύριο το πρωί, για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα. Την ημέρα της εκλογής μου, αν οι πολίτες επιλέξουν εμένα, το βράδυ που θα κάνω το χαιρετισμό από τα γραφεία της παράταξής μας θα μιλήσω ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ», είπε.

Ο Γιώργος Παπανδρέου από τη Σητεία στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κρήτη τόνισε ότι «κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για την αναγέννηση της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης. Ένα κόμμα συμμετοχικό, να δώσουμε δυνατότητα να εκφραστεί ο κόσμος να αισθανθεί ότι είμαστε κοντά κι ότι κατοχυρώνουμε βασικές αξίες σε μια εποχή μεγάλης ανασφάλειας».

Ο Παύλος Χρηστίδης σε συνέντευξή του στην “Καθημερινή της Κυριακής” δήλωσε ότι θέλει να διαμορφώσει ένα Κίνημα που ανοίγει ευκαιρίες σε όλους και τολμά μεγάλα μεταρρυθμιστικά άλματα, χτίζοντας θεμέλια αλλαγών με όραμα τις επόμενες γενιές.

Ρεπορτάζ: Κάτια Αντωνιάδη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος