Κεραμέως: Η χώρα μας έχει πλέον χαμηλότερη ανεργία από τη Σουηδία, την Εσθονία, τη Φινλανδία και την Ισπανία

Τη χαμηλότερη ανεργία από τη Σουηδία, την Εσθονία, τη Φινλανδία και την Ισπανία έχει η Ελλάδα, όπως αναφέρει η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως, με αφορμή τη νέα μείωση της ανεργίας στο 8,3% τον Απρίλιο του 2025.

Συγκεκριμένα, η κ. Κεραμέως τονίζει, σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τη νέα πολύ σημαντική μείωση της ανεργίας από 10,8% τον Απρίλιο του 2024 σε 8,3% τον Απρίλιο του 2025, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

Όπως επισημαίνει, είναι η χαμηλότερη ανεργία των τελευταίων 17 ετών και η χώρα μας, πλέον, έχει χαμηλότερη ανεργία από τη Σουηδία, την Εσθονία, τη Φινλανδία και την Ισπανία.

«Οι προσπάθειες όλων μας έχουν αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε δυναμικά με πολιτικές τόνωσης της απασχόλησης, μείωσης της ανεργίας και επαναπατρισμού Ελλήνων από το εξωτερικό. Επόμενη πρωτοβουλία μας αύριο, Σάββατο: “Ημέρα Καριέρας” στη Στουτγκάρδη, με πάνω από 1.000 προσφερόμενες θέσεις εργασίας στην Ελλάδα», υπογραμμίζει η υπουργός Εργασίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος