«Μετωπική» κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ για τις επιχειρήσεις του Κασσελάκη – «Οι μετοχές μου έχουν μεταβιβαστεί», λέει ο ίδιος

Σύνοψη
  • «Δεν έχω πλέον συμμετοχές σε εταιρεία. Οι μετοχές έχουν ήδη μεταβιβαστεί»
  • «Το ΠΑΣΟΚ είναι κεντροδεξιά όχι κεντροαριστερά. Υπάρχει μια προοδευτική δημοκρατική παράταξη και αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ . Δεν θα παρεκκλίνουμε. Το ΚΚΕ είναι ομοφοβικό κόμμα. Είναι ντροπη τους για αυτό που ψήφισαν»

Νέα επεισόδια στην σκληρή αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ καταγράφονται για τις επιχειρήσεις του κ. Κασσελάκη, αλλά και για τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική του συνέντευξη, εξαπολύοντας επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να επιστρέφει τα… πυρά.

«Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει και το έσχες μου και το πόθεν μου. Η ερώτηση είναι: γνωρίζει ο Έλληνας πολίτης το πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Τα 40 σπίτια, συν όλα αυτά τα άλλα πράγματα, από πού έχουν προκύψει;», αναρωτήθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο MEGA.

Για χυδαία ψέματα και συκοφαντίες σε βάρος του πρωθυπουργού έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Π. Μαρινάκης. «Πάμε τώρα και στο θέμα των 40 σπιτιών. Είπε κάτι το οποίο είναι ένα χυδαίο ψέμα. Δεν υπάρχει ο αριθμός 40. Δεν υπάρχει ούτε καν το 1/10 του 40, το 4 στα σπίτια. Μπέρδεψε, προφανώς, κάποιες εγγραφές που έχουν να κάνουν με κάποιες αγροτικές εκτάσεις, με σπίτια. Δεν το έκανε προφανώς άθελά του, δεν το έκανε εξ’ αμελείας, το έκανε γιατί  πολύ απλά αυτό επιτάσσει η ρητορική του πολακισμού και συκοφάντησε τον Πρωθυπουργό», είπε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν έχει καμία συμμετοχή σε εταιρεία, χαρακτηρίζοντας «λάθος» τον νόμο των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ, το 2016, για τις εταιρείες του εξωτερικού. «Δεν έχω πλέον συμμετοχές σε εταιρεία. Οι μετοχές έχουν ήδη μεταβιβαστεί», είπε ο κ. Κασσελάκης στην ίδια συνέντευξη.

Βούλα Κεχαγιά: Μιλάμε για απύθμενο θράσος

Η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε απάντησή της στις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη, ανέφερε πως: «Στην περίπτωση του Μεγάρου Μαξίμου μάλλον ισχύει το «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», μεταφορικά πάντα!

Όταν ο πανικός διαχέεται στο πρωθυπουργικό γραφείο τότε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν διστάζει να εξαπολύσει ανυπόστατες κατηγορίες και προσβολές κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχοντας δουλέψει σκληρά και νοικοκυρεμένα κατάφερε να διαπρέψει ως επιχειρηματίας πληρώνοντας τους φόρους του σε αντίθεση με ανεπάγγελτα τζάκια και επαγγελματίες της πολιτικής που εισπράττουν ακόμη και επιδοτήσεις ελαιοπαραγωγού.

Μιλάμε για απύθμενο θράσος». 

«The Upfront Initiative»: Στο στόχαστρο Κασσελάκη ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ

Σήμερα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε το μήνυμα πως υπάρχει εναλλακτική λύση, μιλώντας στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου του «The Upfront Initiative», βάζοντας στο στόχαστρο ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ για τη στάση τους στο ν/σ για την ισότητα στο γάμο.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι κεντροδεξιά όχι κεντροαριστερά. Υπάρχει μια προοδευτική δημοκρατική παράταξη και αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ . Δεν θα παρεκκλίνουμε. Το ΚΚΕ είναι ομοφοβικό κόμμα. Είναι ντροπη τους για αυτό που ψήφισαν», τόνισε. 

Κούρεμα «σύριζα» πριν από τη στρατιωτική θητεία

Με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης υπενθυμίζει ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το πρωί της Παρασκευής που παρουσιάζεται στο κέντρο πυροβολικού στη Θήβα, για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία για 20 μέρες, όπως προβλέπει ο νόμος για τους ομογενείς.

Κούρεμα και ξύρισμα περιέχει το βίντεο με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά «ΣΥΡΙΖΑ» στην ερώτηση πώς θα κουρευτεί. ‘Εχουμε ακόμα δρόμο, σχολίασε όταν ακούστηκε το τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα «Είμαι φίνο φανταράκι», ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει ότι «δεν τίθεται συζήτηση ότι η χωρίστρα πάει προς τα αριστερά όπως και η καρδιά».

Το βίντεο ξεκινά με τον κ. Κασσελάκη να κρατάει αγκαλιά τη σκυλίτσα του, Φάρλεϊ, λέγοντας «θα μου λείψει πολύ».

Ο κ. Κασσελάκης θα  υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία για 20 μέρες,  όπως προβλέπει ο νόμος για τους Ομογενείς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος