Κασσελάκης: Ο νόμος του 2016 για τις εταιρείες ήταν λάθος – Συναντήθηκα με τον Αλέξη Τσίπρα μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Στην αποκάλυψη ότι οι μετοχές που είχε στην κατοχή του σε ξένες εταιρείες έχουν ήδη μεταβιβαστεί προχώρησε με συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στεφανος Κασσελάκης, ενώ σημείωσε ότι εάν κληθεί θα δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη.

Είπε, ακόμη: «Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν επιθυμεί να αρχειοθετηθεί ποτέ. Αν χρειαστεί να πληρώσω πρόστιμο, θα το πληρώσω. Αν είναι να τιμωρηθώ που οι άνθρωποι των κομματικών μέσων του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν Χριστούγεννα να τιμωρηθώ (…) Δεν με ενδιαφέρουν τα υποδείγματα των επαγγελματιών πολιτικών».

«Αυτός ο νόμος δημιουργήθηκε για να μην βγάζουν Έλληνες πολιτικοί μαύρα χρήματα έξω όχι για να βάζουν άσπρα οι ομογενείς Έλληνες μέσα», υπογράμμισε, λέγοντας ότι ο νόμος για τις εταιρείες του εξωτερικού ήταν λάθος.

Αποκάλυψε ακόμα ότι συναντήθηκε μετά το συνέδριο με τον Αλέξη Τσίπρα. Τόνισε ότι δεν πρόκειται ο Αλέξης Τσίπρας να τον αμφισβητήσει μετά τις ευρωεκλογές. «Έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του για το κόμμα, τον χώρο, την ευρύτερη Κεντροαριστερά. Οι αξίες μας είναι πλήρως ευθυγραμμισμένες, θέλουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη του τόπου», σημείωσε.

Κληθείς να αναφερθεί στην περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε χαρακτηριστικά: «Ο κύκλος 2015 – 19 έχει κλείσει. Υπάρχει ένας κύκλος νέος και θα υπάρξει ανανέωση στο κόμμα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη, απέρριψε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος ο ίδιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Είπε, μεταξύ άλλων, ότι ο Νίκος Παππάς και ο Παύλος Πολάκης χαίρουν της εμπιστοσύνης του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος