Κασσελάκης: Δεν ισχύει ότι με βοήθησε ο Τσίπρας για την εκλογή μου στην ηγεσία – Θεωρώ ότι έπρεπε να έχει έρθει στο συνέδριο

«Το όνειρό μου δεν είναι να γίνω πρωθυπουργός, αλλά να προσφέρω στον τόπο» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Αναφερόμενος στην σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, είπε: «Είναι ντροπή να με κατηγορεί η κυβέρνηση για το πανό, αντί να υπάρξει μια επιτροπή στη Βουλή για να δοθούν ποινικές ευθύνες. Αυτή τη στιγμή μας βλέπουν πολλές μανάδες. Και ρωτώ. Σκεφτείτε να ήταν το παιδί σας, το εγγόνι σας. Πώς θα αισθανόσασταν ότι ένας Μητσοτάκης προστατεύει έναν Καραμανλή»;

«Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει τηλεδιοίκηση και να έρθει ο νέος υπουργός και να πει υπάρχει. Υπάρχει πολιτική ευθύνη και κανείς δεν την έχει αναλάβει» είπε ακόμη ο ίδιος, στην συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ενώ πρόσθεσε:

«Η ιδέα για το πανό ήρθε από το γραφείο μου, εγώ το ενέκρινα. Θα μείνει μέχρι να υπάρξει δικαιοσύνη. Αυτό που μετράει είναι να υπάρχει δικαιοσύνη για τις οικογένειες των θυμάτων. Είναι μεγάλες οι πληγές των συγγενών».

Αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα ερωτηθείς αν γνωρίζει τι ψήφισε (σ.σ. στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ), είπε ότι ήταν ουδέτερος. Στο αν ήταν ποτέ, όπως λέγεται “πίσω από τον Κασσελάκη” και αν τον βοήθησε, είπε: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο». Ενώ πρόσθεσε: «Τον έχω δει αρκετές φορές, έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο πολλές φορές. Μου έχει πει ότι θα μου δίνει τη δική του οπτική γωνία, αλλά εγώ θα αποφασίζω».

Για όσα ανήρτησε ο Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν από το συνέδριο επισήμανε: «Όλο αυτό είναι στο παρελθόν. Εκεί είναι και το συνέδριο. Δεν σχολιάζω. Θεωρώ ότι έπρεπε να έχει έρθει στο συνέδριο. Δεν ενοχλήθηκα. Δεν το περίμενα. Είμαι σκληρό καρύδι. Έχω έναν σκοπό, να υπηρετήσω την κοινωνία. Αναμένω τα πάντα. Είμαι έτοιμος».

Για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές και τον ΣΥΡΙΖΑ είπε, μεταξύ άλλων: «Θα ξεπεράσουμε αρκετά το 17%, θέλουμε να κάνουμε την ανατροπή. Παροτρύνω όσους θέλουν να κατέβουν στις ευρωεκλογές να κάνουν αίτηση στον iSyriza. Έχω στόχο ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ένα βαθιά κοινωνικό κόμμα. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι υπάρχει εναλλακτική λύση».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος