Κ. Τασούλας: Καταδικαστέα διεθνώς η εκτόξευση πυραύλου πλησίον του σημείου συνάντησης του Κ. Μητσοτάκη με τον Β. Ζελένσκι

«Η δοκιμασία του να επισκέπτεσαι την Ουκρανία, έστω για επτά ώρες, δεν συγκρίνεται με την δοκιμασία που υφίσταται αυτός ο λαός επί δύο χρόνια» τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, καλωσορίζοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά την «περιπέτεια» στην Ουκρανία.

Όπως σημείωσε ο κ. Τασούλας, η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη «στο λιμάνι της Οδησσού, σε ανοιχτό και ακάλυπτο χώρο, συνοδεύτηκε από μία καταδικαστέα διεθνώς, εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου, σε πολύ κοντινή απόσταση από την επίσκεψη ξένου ηγέτη και του ηγέτη της Ουκρανίας, πράγμα το οποίο αποδεικνύει ότι η δοκιμασία του να επισκέπτεσαι την Ουκρανία έστω για 7 ώρες, δεν συγκρίνεται με την δοκιμασία που υφίσταται αυτός ο λαός επί δύο χρόνια και, ότι καλώς σε αυτή τη δοκιμασία η Ελλάδα συμπαρίσταται», είπε ο κ. Τασούλας, λίγο πριν από την παρέμβαση του κ. Μητσοτάκη στην ολομέλεια της Βουλής, επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, με τίτλο: «Ενίσχυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου – Πλαίσιο λειτουργίας μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων πανεπιστημίων».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος