Η απάντηση Ν. Χαρδαλιά στις καταγγελίες του Ν. Ηλιόπουλου για κορονογλέντι στη ΓΓΠΠ (video)

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος καταγγέλλει ότι την Τσικνοπέμπτη, στο κτίριο που στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στήθηκε κορονογλέντι και καλεί την κυβέρνηση να πει ποιος είναι πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας που έστησε το γλέντι. Ο Νίκος Χαρδαλιάς τονίζει «όσοι απαράδεκτα είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το Υφυπουργείο μας».

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιάννης Φασουλάς ο κ. Ηλιόπουλος τονίζει ότι στην ανάρτησή του ότι «πριν λίγο ο κ. Χαρδαλιάς παραδέχθηκε ότι το βίντεο με το κορωνογλέντι την Τσικνοπέμπτη στο κτίριο που στεγάζεται το Υπουργείο του, το οποίο έχει κατακλύσει από χθες το διαδίκτυο, είναι πέρα για πέρα αληθινό.»

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ακόμα ότι ο κ. Χαρδαλιάς αποποιείται των ευθυνών του, ρίχνοντας τις ευθύνες σε «άλλη υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας».

Ο κ. Ηλιόπουλος ζητεί από την κυβέρνηση να πει ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας που έστησε το γλέντι, τονίζοντας ότι «το ένα συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Χαρδαλιάς κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες για περιοριστικά μέτρα, την ώρα που δεν μπορεί να ελέγξει ούτε το κτίριο του Υπουργείου του» και προσθέτει:

«Το άλλο είναι ότι μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί και στήνουν το ένα γλέντι πίσω από το άλλο, την ώρα που ξυλοφορτώνουν πολίτες γιατί τόλμησαν να βγουν μία βόλτα με τα παιδιά τους, μετά από έναν χρόνο εγκλεισμού».

Ο Nικος Χαρδαλιάς σε ανάρτηση του ανέφερε ότι «για άλλη μια φορά τα τρολ προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη με έωλες, αβάσιμες, κρυμμένες πίσω από ψεύτικα προφίλ και απαράδεκτες αναφορές στην Πολιτική Προστασία και στα στελέχη της Γενικής Γραμματείας μας, προβάλλοντας το παρακάτω βιντεάκι και προσπαθώντας να εμπλέξουν τους εργαζόμενους της σε πάρτι την Τσικνοπέμπτη!!!».

Και συμπληρώνει:

«Η αλήθεια είναι μια! Καμία εμπλοκή ή συμμετοχή δεν υπάρχει από εργαζόμενους ή στελέχη της ΓΓΠΠ στην εν λόγω μάζωξη. Ένας χώρος της πρώην Helexpo, που μας παραχωρήθηκε πριν μόλις ένα μήνα στην Πολιτική Προστασία για την ανάπτυξη του Mega εμβολιαστικού κέντρου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, έχει μισθωθεί από την ίδια της Helexpo (έως τις 30/9) σε υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ως εκ τούτου ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι όσοι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το Υφυπουργείο μας».

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος