Η υποψήφια της Ελλάδος για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Ο.Ο.Σ.Α, Άννα Διαμαντοπούλου, πέρασε στον επόμενο γύρο αξιολόγησης της διαδικασίας επιλογής του νέου Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού, προκρινόμενη στην τελική πεντάδα υποψηφίων.
Σημειώνεται ότι σε αυτό τον γύρο αποχώρησαν ο Καναδός υποψήφιος, μέχρι πρότινος Υπουργός Οικονομικών του Καναδά, Bill Morneau και η Εσθονή υποψήφια, η εν ενεργεία Πρόεδρος της Δημοκρατίας Kersti Kaljulaid.
Υπενθυμίζεται ότι στον προηγούμενο γύρο είχαν αποχωρήσει ο Αμερικανός υποψήφιος και αναπληρωτής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Chris Liddell, ο Τσέχος υποψήφιος, πρώην Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της χώρας, Vladimír Dlouhý καθως και ο Πολωνός υποψήφιος.
Σημειώνεται ότι η διαδικασία ανάδειξης του επόμενου/της επόμενης ΓΓ του Ο.Ο.Σ.Α, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την 5η Μαρτίου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος