Γεννηματά για προσφυγικό: Εάν δεν συνεννοηθούμε, θα εξαφανιστούμε (video)

Ωρολογιακή βόμβα” χαρακτήρισε το προσφυγικό- μεταναστευτικό ζήτημα , η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στον ΑΝΤ. “Ζητάμε την αλλαγή της συμφωνίας ΕΕ και Τουρκίας. Εάν δεν συνεννοηθούμε τότε θα εξαφανιστούμε” τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννηματά, κληθείσα να σχολιάσει τις δηλώσεις του Παύλου Γερουλάνου ότι θα διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το γεγονός ότι στελέχη που αμφισβητούν τις επιλογές της ηγεσίας είπε “Κανένας δεν έχει αμφισβητήσει την στρατηγική του κόμματος. Όποιος διαφωνεί να το πει ξεκάθαρα “.

Η κ. Γεννηματά δήλωσε ακόμη ότι θα κατατεθεί πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία που αφορά την περίοδο από το 2000, μέχρι σήμερα.

Σήμερα η κ. Γεννηματά είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΠΟΕ-ΟΤΑ και έκανε λόγο για ωμές παρεμβάσεις της κυβέρνησης στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Είμαστε ενεργά απέναντι σε αυτές τις λογικές. Όπως και στις διατάξεις εκείνες που επιτρέπουν ανεξέλεγκτα και αναιτιολόγητα ακόμη και σε μειοψηφίες των Δημοτικών Συμβουλίων, να εκχωρούν με αδιαφάνεια δημοτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες”, δήλωσε μετά την συνάντηση η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.

Η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε επίσης με το Σωματείο Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια και πήρε θέση κατά της πώλησης της συμμετοχής του Δημοσίου στα ΕΛΠΕ. “Το Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων δεν μπορεί να έχει το ρόλο του Δούρειου Ίππου στο ξεπούλημα της δημόσιας περιούσιας”, δήλωσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Πηγή:ΕΡΤ, Γραφείο Τύπου ΚΙΝΑΛ/Ρεπορτάζ:Διονύσης Μποτώνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος