Ευ. Βενιζέλος: Προσχηματική η συνάντηση με την κ. Γεννηματά, δεν με θέλουν στο ΚΙΝΑΛ (video)

«Δεν με θέλουν στο ΚΙΝΑΛ. Δεν ήθελαν την παρουσία μου. Ήταν προσχηματικό επεισόδιο η συνάντηση με τη κ. Γεννηματά για να στείλει μήνυμα» ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Πρόσθεσε ότι «πρόκειται για εν ψυχρώ επιλογή αυτοχειριασμού” και πως ο ίδιος είναι “θύμα μιας προσωπικής σκοπιμότητας της προέδρου”. 

Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο, η κ. Γεννηματά προκατέλαβε το αποτέλεσμα των εκλογών. «Είπε ότι η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη και το Κίνημα Αλλαγής στην αντιπολίτευση. Επιχορηγεί τη ΝΔ και καταστρέφει τον ιστορικό ρόλο της παράταξης», υποστήριξε ο κ. Βενιζέλος και συμπλήρωσε: «Αντί να μετέχουμε στο στρατόπεδο της νίκης επί του ΣΥΡΙΖΑ, κρατάμε το χέρι του ΣΥΡΙΖΑ στη αντιπολίτευση. Και ξέρουμε ποιος επικρατεί».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε τη θλίψη του γι αυτήν την ενέργεια της κ. Γεννηματά ελπίζοντας, όπως είπε να μην είναι επιβλαβής, καθώς ενισχύει τη ΝΔ και μειώνει το εύρος της παράταξης.

Διηγήθηκε τι διημείφθη στο ραντεβού του περασμένου Σαββάτου με αιχμή τρία σημεία. «Ότι διαισθάνεται ότι υπάρχουν διαφορές στην πολιτική γραμμή, ότι επιθυμώ ευρύτερο ρόλο και ότι έχει δεσμευτεί τη θέση του επικεφαλής του Επικρατείας σε τρίτο πρόσωπο» υποστήριξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ για το αν θα πολιτευόταν σε άλλη περιφέρεια, όπως του πρότεινε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σχολίασε: «Δεν υπάρχει αυτό για κανένα προηγούμενο πρόεδρο, να κάνει τον πολιτευτή στη περιφέρεια».

Πηγή: ΕΡΤ1, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος