Eντείνεται η προεκλογική δραστηριότητα των κομμάτων για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου (video)

Το μήνυμα της αυτοδυναμίας στέλνει εκ νέου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και αποκλείει κατηγορηματικά την πιθανότητα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και άλλα κόμματα που κινούνται στα δεξιά της Ν.Δ. Ο κ. Μητσοτάκης ζητά από τα στελέχη του κόμματος να βρίσκονται σε εκλογική εγρήγορση και προειδοποιεί ότι δεν θα ανεχθεί φαινόμενα αλαζονείας.

Μονόδρομος η αυτοδυναμία τονίζει ο Κ. Μητσοτάκης και καλεί τους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες, επισημαίνοντας «πως η κάλπη είναι άδεια».

Σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», περιγράφει το σχέδιο και τις προτεραιότητες για τη νέα τετραετία.

Από τη Δευτέρα ξεκινούν οι νέες περιοδείες στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας, με πρώτο σταθμό το Περιστέρι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ      

Αλλάζει προεκλογική τακτική ο ΣΥΡΙΖΑ σε μια προσπάθεια να ανακτήσει το χαμένο έδαφος της προηγούμενης αναμέτρησης. Η νέα εκλογική επιτροπή θα συνεδριάσει αύριο Δευτέρα υπό τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ δημιουργείται 20μελής οργανωτική επιτροπή εκλογικού αγώνα με στόχο τον συντονισμό σε κάθε περιφέρεια. Το Γραφείο Τύπου θα επικυρώνει όλες τις εμφανίσεις στα ΜΜΕ, έως και την ημέρα των εκλογών.

Αρκετά πρόσωπα-έκπληξη, και πολλά νέα στελέχη, αναλαμβάνουν για τον επόμενο μήνα το έργο να επικοινωνήσουν σωστά τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να επικοινωνήσει με τους πολίτες, με έναν ενιαίο, τεκμηριωμένο και αξιόπιστο προγραμματικό λόγο.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, εσωκομματικό θέμα πυροδότησε η απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να κρατήσει τη βουλευτική έδρα στην Α` Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στη βουλή ο Χάρης Καστανίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Ανδρουλάκης δεν θα κρατήσει την έδρα στη Θεσσαλονίκη και μετά τις εκλογές, αυτή θα επιστρέψει στο Χ. Καστανίδη.

Στους εκλεγμένους και υποψήφιους βουλευτές θα μιλήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ν. Ανδρουλάκης, ενώ όπως έχει ήδη τονίσει δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ. Το παρών θα δώσουν και τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, καθώς και οι γραμματείς των νομαρχιακών επιτροπών και των τομέων του κόμματος

Στο ΚΚΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας κρατά την έδρα της Φθιώτιδας και συγκαλεί σήμερα Κυριακή 28/5 τη νέα κοινοβουλευτική ομάδα, κάνοντας λόγο για μαχητική αντιπολίτευση, ενώ η Ελληνική Λύση αναφέρει ότι η ψήφος στα μεγάλα κόμματα σημαίνει εθνική καταστροφή.

Τα κομματικά επιτελεία παίρνουν «θέσεις μάχης» μπροστά στη νέα εκλογική αναμέτρηση.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Σκιτζή, Γιώργος Παντελάκης, Λίνα Μπεθάνη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος