ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Νέα 20μελής εκλογική επιτροπή με αυξημένες αρμοδιότητες (video)

Στο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, συγκροτήθηκε νέα 20μελής εκλογική επιτροπή και δημιουργείται νέα οργανωτική επιτροπή εκλογικού αγώνα, με στόχο να επικοινωνήσουν το πρόγραμμα του κόμματος, ενώ το γραφείο Τύπου θα επικυρώνει πλέον όλες τις εμφανίσεις των στελεχών στα μέσα ενημέρωσης.


Αρκετά πρόσωπα – εκπλήξεις, πολλά νέα στελέχη περιλαμβάνει η 20μελής νέα εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που είναι επιφορτισμένη με την ανάδειξη των προγραμματικών θέσεων του κόμματος και έτσι προχώρησαν άμεσα οι αλλαγές στην εικόνα του κόμματος για τις οποίες είχε δεσμευτεί πριν από δύο ημέρες στην Κεντρική Επιτροπή ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην εκλογική επιτροπή βλέπουμε μεταξύ άλλων: Ράνια Σβίγκου, Πόπη Τσαπανίδου, Αλέξη Χαρίτση, Κατερίνα Νοτοπούλου, Ράνια Θρασκιά, Κώστα Ζαχαριάδη, Γιάννα Βουτυράκου, Νικόλα Φαραντούρη, Διονύση Τεμπονέρα, Ευάγγελο Αποστολάκη, Χάρη Μαμουλάκη, Έφη Αχτσιόγλου, την Αθηνά Λινού και το Δημήτρη Λυριτζή και τον Γιώργο Χουλιαράκη καθώς και τον Γιώργο Καραμέρο.

Όλοι αυτοί οι υποψήφιοι, μέλη του think tank του Αλέξη Τσίπρα, κάποιοι άλλοι στελέχη της νεότερης γενιάς, αποτελούν τη νέα εκλογική επιτροπή και σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, συνδυάζονται τεχνοκρατική επάρκεια και πολιτική εμπειρία και η απαιτούμενη φρεσκάδα και ανανέωση.

Στόχος, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα να μιλήσει στους πολίτες με ένα ενιαίο, τεκμηριωμένο, αξιόπιστο προγραμματικό λόγο και να αναδείξει ότι οι προτάσεις του μπορούν να επιφέρουν ουσιαστική βελτίωση στην καθημερινότητα των πολιτών και στην προοπτική της χώρας έναντι της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, όπως αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος