Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στις 29 Νοεμβρίου η πιθανή ημερομηνία για το debate των υποψηφίων

Η 29η Νοεμβρίου φαίνεται ως η πιθανότερη ημερομηνία για το πρώτο debate των υποψήφιων για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, την ώρα που οι 5 υποψήφιοι εξέφρασαν στην επιτροπή διεξαγωγής εκλογών τη  βούλησή τους να διεξαχθεί κατά το πρότυπο του 2017, ενώ παραμένουν στο τραπέζι οι ενστάσεις του Γιώργου Παπανδρέου.

Με ξεχωριστές επιστολές τους στην Επιτροπή Εκλογών του κόμματος και στον Γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη, οι εκπρόσωποι των 5 υποψηφίων πλην του Γιώργου Παπανδρέου εκφράζουν την κοινή τους βούληση να διοργανωθεί debate κατά το πρότυπο του 2017, με θεματικές ενότητες και με την δυνατότητα υποβολής ερώτησης μεταξύ των υποψηφίων.

Σημειώνουν επίσης ότι μπορεί όποιος υποψήφιος το επιθυμεί να συμμετάσχει και μέσω zoom. Η πλευρά του Γ. Παπανδρέου έχει προτείνει να γίνει συζήτηση με επαρκή χρόνο απαντήσεων και όχι με ατάκες εντυπωσιασμού.

H ΕΡΤ έχει εκφράσει την βούληση να διοργανώσει τις τηλεμαχίες μεταξύ των υποψηφίων και πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής debate για τον πρώτο γύρο είναι στις 29 Νοεμβρίου.

Οι υποψήφιοι αναπροσαρμόζουν την στρατηγική τους αναλύοντας και τις τάσεις των ψηφοφόρων καθώς ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για τις εσωκομματικές κάλπες.

Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος