Πεδίο αντιπαράθεσης οι μετεκλογικές συνεργασίες – Νέες δηλώσεις από Ανδρουλάκη, Κουτσούμπα, Βελόπουλο και Βαρουφάκη

Πολιτική διαμάχη πυροδοτούν στο προεκλογικό πεδίο οι συνεργασίες που θα προκύψουν μετά το εκλογικό αποτέλεσμα για τον σχηματισμό κυβέρνησης. 

Από τη Νέα Σμύρνη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα για τοξικότητα και επικοινωνιακά παιχνίδια.

Τι λέμε στην προεκλογική περίοδο. Με ποιους θα πάτε. Ποιος είναι πιο ωραίος. Ποιος κάνει το καλύτερο Τικ Τοκ με τη γυναίκα του και με το σκυλάκι του ή ποιος δίνει λύσεις για τον ελληνικό λαό στα τεράστια κοινωνικά τους αδιέξοδα. Δεν θα μπω στο παιχνίδι της πόλωσης, δεν θα μπω στο παιχνίδι της φτηνής επικοινωνίας. Έχω χρέος να μιλήσω με ευθύτητα, με ρεαλισμό, με μόνο κίνητρο μια καλύτερη ζωή για όλους τους Έλληνες, τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στη Λάρισα κάλεσε τον ελληνικό λαό να βάλει μπροστά τις δικές του ανάγκες, σημειώνοντας πως «οι ανάγκες αυτές δεν χωράνε στο σύστημα του κέρδους και της εκμετάλλευσης που όλα τα άλλα κόμματα υπηρετούν».
Να γυρίσουν την πλάτη στη Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ορμητήριο πολέμων. Να γυρίσουν την πλάτη σε εκείνες τις δυνάμεις που υποκριτικά μιλάνε για ρήξη όπως το ΜέΡΑ25, αλλά δυστυχώς δημιουργούν μόνο νέες αυταπάτες, κάλεσε ο κ. Κουτσούμπας.

Για «τρία κόμματα στη συσκευασία του ενός», έκανε λόγο από την Αλεξανδρούπολη ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σχολιάζοντας ότι η προεκλογική πόλωση θα ενταθεί.

Εγώ θέλω ο Έλληνας να πάει στην κάλπη 21 Μαΐου να σκεφτεί λογικά να μην διακατέχεται από το σύνδρομο και το λέω της Στοκχόλμης. Δεν μπορείς να ψηφίζεις αυτόν που σε δολοφόνησε οικονομικά, κοινωνικά, ηθικά, πολιτικά, ανέφερε ο κ. Βελόπουλος.

Ολη η επαρχία συνολικά είναι αδικημένη από 40.000 τρωκτικά των Αθηνών και άλλα 20.000 σε όλη την Ελλάδα διασκορπισμένα τρωκτικά των κομμάτων» είπε από την Αλεξανδρούπολη ο κ. Βελόπουλος και πρόσθεσε πως στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία δεν διαφωνούν σε τίποτε και ψάχνουν μόνο τα μικρά για να διαφωνήσουν για να συσπειρώσουν το κομματικό τους ακροατήριο.

Υπάρχει εναλλακτική στο μονόδρομο που παρουσιάζουν η Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ υπό γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης από την Καλαμάτα, καλώντας τους πολίτες να χτίσουν μαζί τη μεγάλη ασυμβίβαστη Αριστερά.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε προοπτική ανατροπής και ανατροπή σημαίνει να πάρουμε την εξουσία στα χέρια του λαού, όχι τα δικά μας, τόνισε ο κ. Βαρουφάκης.

Ρεπορτάζ: Μαρία Μαγκλάρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ