Αλεξανδρούπολη – Κ. Βελόπουλος: «Όλη η επαρχία  είναι αδικημένη – Όχι σε συνεργασίες»

Την Νέα Δημοκρατία, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε από την Αλεξανδρούπολη κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο πρόεδροςτης Ελληνικής Λύσης κ. Κ. Βελόπουλος κάνοντας λόγω για κοινά συμφέροντα, εκτίμησε πως όλη η επαρχία είναι αδικημένη από 40.000 τρωκτικά και κάλεσε τους Έλληνες να ψηφίσουν την «Ελληνική Λύση».

 «Ολη η επαρχία συνολικά είναι αδικημένη από 40.000 τρωκτικά των Αθηνών και άλλα 20.000 σε όλη την Ελλάδα διασκορπισμένα τρωκτικά των κομμάτων» είπε ο κ. Βελόπουλος και πρόσθεσε πως  «στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία δεν διαφωνούν σε τίποτε και ψάχνουν μόνο τα μικρά για να διαφωνήσουν για να συσπειρώσουν το κομματικό τους ακροατήριο.»

Όπως διευκρίνησε, «είναι μια θλιβερή εικόνα να βλέπεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να ομιλούν για την δεκαετία του ’80 ή του ’90  όταν μιλάμε για το 2023 για τις επόμενες εκλογές 21 Μαΐου που είναι πολύ σημαντικές για τον Ελληνα,  ο οποίος πεινάει και τον έχουν καταστήσει επαίτη.»

«Η ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ διακατέχονται από το σύνδρομο του αβδηριτισμού», είπε ο κ. Βελόπουλος αναφερόμενος στην οικονομία, συμπεριφορά  που όπως εξήγησε, «κατά την αρχαιότητα των πλουσίων αλλά κυρίως των ηγετών των Αβδήρων όπου έφτιαξαν τεράστιες υποδομές μέσα στην πόλη, αλλά δεν είχαν μεριμνήσει πως θα φέρουν το νερό. Ετσι κάνουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, υπόσχονται λεφτά αλλά δεν μας λένε που θα τα βρουν.»

Στο θέμα των συνεργασιών επανέλαβε για άλλη μια φορά όχι σε συνεργασίες και ότι θα πορευτούν μόνοι τους μέχρι τέλος. «Η Αθήνα βγάζει μίσος για την Ελληνική Λύση γιατί είπα όχι στην κυβέρνηση. Ολη η ιστορία ξεκίνησε  εδώ και περίπου ένα χρόνο που ήμουν κάθετος όταν κλήθηκα να συγκυβερνήσουμε και τους είπε ξεχάστε το θα πάμε μέχρι τέλος μόνοι. Από τότε ξεκίνησαν όλα,» είπε και πρόσθεσε : «δεν έχω πρόβλημα να κάνω οποιαδήποτε μάχη, να παλέψω με τον οποιοδήποτε τίμια και έντιμα. Βρώμικα δεν θα παίξουμε ποτέ» και κατέληξε «αλλά έχουμε και τα πυρηνικά μας όπλα και εμείς, έχουμε και τόμαχοκ, έχουμε και κρουζ και εάν χρειαστεί θα εξαπολυθούν πάραυτα και θα γίνει φουρνέλο η κατάσταση και αυτό είναι μια προειδοποίηση στην Αθήνα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος