Εκλογές 2023: Λεπτό προς λεπτό από το ertnews.gr η κρίσιμη αναμέτρηση της 21ης Μαΐου

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής και με το άνοιγμα της κάλπης, στο ertnews.gr η ενημέρωση θα είναι συνεχής με αναλύσεις, ρεπορτάζ και όλη την τρέχουσα επικαιρότητα. Λεπτό προς λεπτό θα καταγράφεται ο παλμός των εθνικών εκλογών που διεξάγονται με το σύστημα της απλής αναλογικής.

Με απευθείας συνδέσεις θα σας μεταφέρει τις δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών από τα σημεία που θα ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα και θα σας μεταφέρει τις εξελίξεις της εκλογικής διαδικασίας τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια για τη συμμετοχή των ψηφοφόρων και τα τυχόν απρόοπτα της ημέρας.

«Η ενημερωτική ομάδα του ertnews.gr έχει απόλυτη προσήλωση να παρουσιάσει όλα τα δεδομένα τα οποία θα έχουμε σε αυτήν την πολύ σημαντική εκλογική αναμέτρηση. Θα δώσουμε μεγάλη βαρύτητα στο βίντεο, στην ζωντανή ροή δεδομένων μέσα από την εφαρμογή του live blogging καθώς επίσης και στην κάλυψη των αποτελεσμάτων το βράδυ των εκλογών. Και βέβαια, την ώρα που θα βγουν τα exit polls θα είμαστε εκεί» επισήμανε ο επικεφαλής του ertnews.gr, Τάσος Οικονόμου.

Ο εκλογικός «μαραθώνιος» θα αρχίσει στην ΕΡΤ από τις 5:00 τα ξημερώματα και για 24 ώρες, όλο το δίκτυο των ρεπόρτερ και των ανταποκριτών θα μεταδίδουν τον «παλμό» με διαρκείς συνδέσεις από τα κέντρα των εξελίξεων.

Η ΕΡΤ θα καλύψει τις εκλογές και μέσα από τα social media. Οι χρήστες και οι followers σε Instagram και σε TikTok θα μπορούν να ενημερώνονται από τις 7:00 το πρωί που ανοίγουν οι κάλπες μέχρι και τις 7:00 το απόγευμα που θα κλείσουν και θα έχουμε τα exit poll και στη συνέχεια τα αποτελέσματα της εκλογικής βραδιάς για όλα όσα συμβαίνουν.

Από τις 17:30, η ΕΡΤ3 θα εκπέμπει με διερμηνεία στην νοηματική το πρόγραμμα του ΕΡΤNEWS και της ΕΡΤ1 ενώ στην πρώτη γραμμή θα βρίσκεται και το ενημερωτικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ