Eισήχθη στο νοσοκομείο η Φώφη Γεννηματά- Δεν κατεβαίνει για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Στον Ευαγγελισμό εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσοκομείου: «Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

Ν. Ανδρουλάκης: Ταχεία ανάρρωση στη Φώφη Γεννήματα – Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στη Φώφη Γεννηματά ενώ ανακοίνωσε ότι αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα.

Η ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη:

Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα.

Ανδρέας Λοβέρδος: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος

Είμαι δίπλα στη Φώφη Γεννηματά ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος, τονίζει σε ανάρτησή του ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος αναφέρει ότι από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ νοσηλεύεται, επικοινώνησε με τους στενούς συνεργάτες της.

Η ανάρτηση του κ. Λοβέρδου:

Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος.

Χ. Καστανίδης: «Η σκέψη μας είναι στη Φώφη – Οι ευχές μας τη συνοδεύουν

«Η σκέψη μας είναι στη Φώφη. Οι ευχές μας τη συνοδεύουν. Είμαι βέβαιος ότι και σε αυτή την περιπέτεια της υγείας της θα βγει νικήτρια. Τη θέλουμε και πάλι ακμαία κοντά μας» αναφέρει με ανάρτησή του στο twitter o Χάρης Καστανίδης.

Ευχές του πρωθυπουργού στη Φώφη Γεννηματά για γρήγορη ανάρρωση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τη Φώφη Γεννηματά προκειμένου να της ευχηθεί περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. «Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή»  τονίζει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή.

Γ. Οικονόμου: Η σκέψη μας είναι κοντά της

«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ευχές Τσίπρα στην Φώφη Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση

Τις ευχές του στη Φώφη Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Σε ανάρτησή του αναφέρει: «Επικοινώνησα πριν από λίγο με τη Φώφη Γεννηματά και της μετέφερα τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή δύναμη και ταχεία ανάρρωση. Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη μάχη, που ίσως είναι πιο σημαντική από τις άλλες της πολιτικής, θα την κερδίσει».

«Περαστικά και καλή δύναμη» από τον Δημήτρη Κουτσούμπα

«Θα ήθελα να ευχηθώ από βάθους καρδιάς περαστικά και καλή δύναμη. Με εκτίμηση, Δημήτρης Κουτσούμπας». Αυτό είναι το μήνυμα που απέστειλε στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στο Twitter, ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ευχές Νάσου Ηλιόπουλου στην Φώφη Γεννηματά

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στην Φώφη Γεννηματά έδωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος. Στην ανακοίνωση αναφέρει: «Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν.

Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της».

Περαστικά στη Φώφη Γεννηματά από το Γιάνη Βαρουφάκη και το ΜέΡΑ25

«Απ’ όλους μας στο ΜέΡΑ25, περαστικά στην Φώφη Γεννηματά» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γ. Βαρουφάκης και προσθέτει: «Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά. Μια σοβαρή ασθένεια είναι εξ ορισμού άδικη και σκληρή. Εν προκειμένω είναι και πλήγμα για την πολιτική ζωή όταν οδηγεί στην απόσυρση μιας πολιτικής αντιπάλου. Σιδερένια!».

Σχετικό Άρθρο: Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόσυρση της Φ. Γεννηματά (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος