Διεργασίες στο ΚΙΝΑΛ – Τι προτάσσουν Γεννηματά, Λοβέρδος, Ανδρουλάκης, Καστανίδης

Περίοδο έντονων διεργασιών διανύει το Κίνημα Αλλαγής. Η Φώφη Γεννηματά προτάσσει την αυτόνομη πορεία της παράταξης, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλάει για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα.

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο εσωκομματικό πεδίο του Κινήματος Αλλαγής, μέχρι την Τετάρτη θα ανακοινωθεί η ημερομηνία σύγκλησης της ΚΕ και θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την εκλογή ηγεσίας.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος παρουσίασε το τελικό κείμενο της πολιτικής του πρότασης με τίτλο «Πράσινη Επανάσταση» ενώ κατήγγειλε όσους -όπως είπε- από το Κίνημα Αλλαγής ντρέπονται για τις πατριωτικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ την περίοδο της κρίσης.

Η Φώφη Γεννηματά προτάσσει την αυτόνομη πορεία της παράταξης με ενότητα και προοδευτική ταυτότητα, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το «πράσινο» πρόσημο βάζει ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Να ανατάξουμε την παράταξη μας, να την δυναμώσουμε, γιατί  έχει ανάγκη η χώρα μας μια ισχυρή δημοκρατική παράταξη».

Να επανέλθουν τα σύμβολα και τα χρώματα του ΠΑΣΟΚ προτείνει ο Χάρης Καστανίδης και λέει ότι η παράταξη πρέπει να ξαναβρεί την ψυχή της.

Κάθε υποψηφιότητα για να αναδειχθεί επισήμως πρέπει να συνοδεύεται από 5.000 υπογραφές.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος